BUDITE DRUGAČIJI

Ideje za proljetnu manikuru koje će vas osvojiti svojom originalnošću

17.02.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Zahvaljujući aktualnoj pandemiji sve je više žena svoje nokte počelo uređivati kod kuće, a beauty stručnjaci tvrde kako sve više žena posljednjih mjeseci puno više eksperimentira s bojama i uzorcima prilikom odabira idealne manikure. Ovo je jedan od trendova koje uvijek podržavamo, jer život je prekratak da biste imali dosadne nokte!

Mnogi će se složiti da su najljepši ukras na ženi njegovana kosa i uredni nokti. Paralelno s padom prodaje ruževa za usne u 2020. se dogodio rast prodaje lakova za nokte, što je samo još jedan od razloga da žene sve više pažnje pridaju lijepim i njegovanim noktima.

Kao što smo i spomenuli, sve više žena spremno je eksperimentirati s noktima pa su sve češće u salonima ljepote tražene originalne manikure s raznoranim statement detaljima, kombinacijama boja i efektnim motivima i printevima, a mi imamo nekoliko originalnih i trendi prijedloga koji bi vam se mogli svidjeti.

Smajlići

Ovi simpatični smajlići iste sekunde će privući poglede i razveseliti vam dan.

Tratinčice

Print tratinčica preplavio je odjeću i modne dodatke na policama trgovina pa nismo ostali iznenađeni kad smo ovaj razigrani proljetni print ugledali i na Instagram profilima popularnih salona za uljepšavanje.

Dugini nokti

Nakon što smo proteklih mjeseci birali neutralne lakove za nokte, vrijeme je da nokte počastimo jarkim, upečatljivim nijansama. Sve više žena odlučuje se za ovaj fora trend te svaki nokat boji u drugu boju. Dugini nokti zaista izgledaju cool!

Oči na noktima? Zašto ne?

Vaši nokti izgledat će kao da su ispali iz vašeg omiljenog crtića ukoliko se odlučite za ovu manikuru. Možda se nekima neće dopasti, no ne možete poreći da je originalna.

Apstraktni nokti

Beauty stručnjaci predlažu nam da si ove sezone damo oduška i svaki nokat iscrtamo drugačije. To može biti isti uzorak u različitim bojama ili jednostavno možemo svaki nokat obojati u drugu boju. Cilj je da nokti izgledaju poput apstraktno oslikanog umjetničkog platna.

Kravlji print

Kravlji print još je jedan od printeva koji se prvotno pojavio na modnoj, a potom i na beauty sceni, zahvaljujući kozmetičarkama poput Alicije Torello koja stvara pravu umjetnost na noktima.

Šareni french

Ako preferirate minimalizam, ali svejedno volite dodati malo boje, ovo je manikura za vas.

Indie nokti

'Indie nokti' jedna je od najbrže rastućih trendi manikura prema podacima Pinteresta. Kombinacija boja, printeva i smajlića najbolje opisuje ovu popularnu manikuru koja je posljednjih tjedana sve traženija u salonima ljepote.