trend sezone

Idealno je vrijeme za maksi haljine, a ovo su modeli u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

01.10.2022 u 18:41

Bionic
Reading

Pri dani jeseni već su iza nas, no po pitanju garderobe još se uvijek navikavamo i prilagođavamo. Navikavanje na osjetno niže temperature nije ugodno, a topli komadi odjeće itekako su dobro došli. No to ne znači da se nužno morate oprostiti od haljina. Sudeći prema trendovima i viđenjima mode kroz oči brojnih dizajnera, idealno je vrijeme za maksi haljine

Maksi haljine predstavljaju nenametljivu i nezahtjevnu eleganciju te dobru dozu očaravajućeg boemskog stila. Doista, u jesen 2022. potpuno odbacuju svoju ljetnu zavodljivost i ustupaju mjesto nečemu pomalo chic i minimalističkom.

Acne Studios, primjerice, predstavlja maksi haljine asimetričnih linija s naborima, prorezima i patchworkom dok se Valentino odlučuje za model dugih rukava u trendi pink boji.

Cecilie Bahnsen, s druge strane, ostaje vjerna svom sanjivom imidžu i odlučuje se za bijelu boju s ​​izvezenim tilom. Kad jesen donosi tako uzbudljive kreacije, gotovo smo zahvalni što je ljeto gotovo.

A tu je još jedna prednost maksi haljina za jesenske dane - za razliku od mini verzija, maksi modeli zahvaljujući dodatnoj tkanini koja prekriva noge lijepo griju kada temperature budu niže od 20 stupnjeva.

Maksi haljine postale su tako idealna alternativa kombinezonima i tregericama.

Kako sa stilom nositi ovaj jesenski modni trend

Maksi haljine u jesen ove godine posve su svestrane i mogu se kombinirati na razne načine. Jil Sander odabire jednostavan crni sako s bijelom maksi haljinom, stvarajući savršenu uravnoteženu siluetu.

Ako se umjesto toga odlučite za vuneni komad, daljnji slojevi postaju suvišni - potrebne su vam samo dugačke kožne rukavice i nakit za stiliziranje apsolutno trendi izgleda uz jednostavnu maksi haljinu.

Ako ipak ne želite biti bez omiljenog vunenog džempera, možete prisvojiti stilski trik Louis Vuittona: ležerno zavežite svoj crveni primjerak oko bokova otmjene maksi haljine i zaokružite kombinaciju cool tenisicama.

U jesen 2022. čak će i najotmjenija maksi haljina biti savršen izbor za svakodnevno nošenje.

  • +13
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije