OSVAJAJU IZGLEDOM

Idealne za blagdanske zabave: Cipele s njezinim potpisom postale su predmet žudnje modnih ovisnica

19.11.2021 u 08:40

Bionic
Reading

Svakih nekoliko godina pojedini dizajner obuće uspijeva ukrasti naklonost ljubitelja mode, a ta slavna titula sada uvjerljivo pripada Amini Muaddi. Njezine cipele kao stvorene za zabave posljednjih mjeseci postale su nazaobilazni prizor na stopalima slavnih ljepotica

Brend dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla Amine Muaddi u samo nekoliko godina od osnutka postao je sinonim za statement cipele. Glamurozna i prepoznatljiva estetika učinila ju je jednom od najpopularnijih dizajnerica današnjice, a usprkos pandemiji koronavirusa, modeli s njezinim potpisom uspijevaju nestati brzinom svjetlosti s polica trgovina.

  • +8
Amina Muaddi Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezine cipele s dodatkom geometrijske pete nalik čaši za martini danas je teško ne primijetiti, a značajan proboj Muaddi na svjetskoj modnoj sceni zabilježen je 2019, godine kada su u njezinim štiklama bajkovitog izgleda ugledane zvijezde poput it djevojke Kendall Jenner i ikone stila s Barbadosa, Rihanne, s kojom je Muaddi imala priliku i modno surađivati.

Ukoliko razmišljate o investiranju u party cipele s modelima koji nose potpis Amine Muaddi danas nikako nećete pogriješiti, a u prilog njihovoj ogromnoj popularnosti dovoljno govori činjenica da njihove pristupačne verzije danas nude brojne high street trgovine.