SLOJEVITO I TRENDI

Idealna krpica za prelazak iz ljetnih u jesenske dane

06.09.2016 u 08:00

  • +8

Kimono je in

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Nepredvidljivi rujanski dani kad nije dovoljno vruće da hodate samo u kratkim rukavima, ali ni previše hladno da se odlučite za duge rukave zahtijevaju - slojevito odijevanje. Kimono se, stoga, nameće kao idealno rješenje, lagan je i praktičan, a efektan kimono može biti statement komad koji će podignuti cijeli stajling. Bonus – ove je sezone poželjniji no ikad

Uz traperice i običnu majicu, kimono s printom ili zanimljivim detaljima instant je rješenje za trendi kombinaciju, a toga su itekako svjesne slavne fashionistice poput Care Delevingne, Beyonce, Margot Robbie, Kim Kardashian, Vanesse Hudgens koje ovu hit-krpicu u posljednje vrijeme sve češće nose.

Kimono se ove sezone nametnuo kao savršen komad za stajliš prelazak iz ljeta u jesen.

Možete ga nositi uz basic komade poput traperica i običnih majica, kako to rade Cara Delevingne ili Diane Kruger. Lako se kombinira i uz suknje i bluze, a da pritom ne treba zazirati od spajanja različitih printova najbolji dokaz je Beyonce koja je bogato ukrašen kimono s potpisom nosila uz suknju na prugice, jednako ukrašenu torbicu Burberry i štikle Alaïa od brušene kože s resicama te pritom izgledala totalno šik.

Plavokosa ljepotica, glumica Margot Robbie duži kimono u nježnoj roza nijansi nosila je preko crne slip haljine, dok ga je glumica Vanessa Hudgens spretno uklopila u jesenski stajling noseći ga na traperice, gležnjače, vestu i šal.

Primjeri slavnih dama samo potvrđuju koliko je ovaj komad odjeće praktičan, ali i da jednako dobro funkcionira u različitim stajlinzima. Lako se kombinira uz postojeću garderobu, a osim toga, izgleda elegantnije i daleko više šik od sveprisutnih bomber jakni.

Duže verzije kimona dobro pristaju na traperice visokog struka i mini haljinice, dok će kraći modeli naglasiti struk ako se nose na suknje i stegnuti remenom.

U svojim kolekcijama za jesen u koju tek ulazimo kimono su predstavili Rosie Assoulin, Atelier Versace, Maison Margiela i Phillip Lim, a jedan od poželjnijih modela onaj je od trapera. Kakva je ponuda u našim prodavaonicama, provjerite u fotogaleriji!