LEŽERAN STAJLING

Iako na računima imaju milijune, poznate ljepotice ne mogu odoljeti ovim kultnim tenisicama

16.06.2020 u 17:18

Bionic
Reading

Svako toliko na stranicama modnih časopisa pojavi se neki model tenisica za kojima trendsetterice doslovce polude, no samo su jedne prisutne već 103 godine i zauzimaju posebna mjesta u ormarima milijuna diljem svijeta. Popularnim starkama ne mogu odoljeti ni poznate dame, od kojih ih neke imaju gotovo u svim bojama

Vjerovali ili ne, ali u svijetu se svake minute proda čak jedan par popularnih starki, koje danas nose svi uzrasti bez obzira na stil ili vrstu glazbe koju slušaju. Tenisice, koje su se počele proizvoditi još davne 1917. godine, prvobitno su bile namijenjene košarkašima. Popularizirao ih je američki košarkaš Chuck Taylor, pa su 1923. nazvane po njemu, te je tako postao prvi sportaš koji je svojim imenom 'zaštitio' neki modni brend.

Danas postoje u svim bojama, od raznih materijala, visoke ili niske, a poznate su i brojne suradnje sa poznatima. Ovim kultnim tenisicama, koje se lako mogu isfurati u svim izdanjima, ne mogu odoljeti ni najplaćenije svjetske manekenke ni glumice, a nose ih podjednako i muškarci i žene.

U kojim kombinacijama ih rado nose i tko sve ima svoj primjerak popularnih starki, pogledajte u galeriji.

  • +6
Poznate dame u starkama Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia