JELENA ROZGA:

'I kada sam bila povrijeđena, nisam odustala od ljubavi'

26.04.2013 u 10:10

Bionic
Reading

Uoči nastupa na Jarun piknik festivalu Jelena Rozga otkriva kako njezin tata prihvaća njezine dečke, je li i loš PR dobar PR te zašto je tek sada osvijestila svoj seksepil

Jelena Rozga, dijelom zahvaljujući sukobu na relaciji Remi iz Elementala - Vjekoslava Huljić,  ima čak više od dva milijuna klikova na YouTubeu za pjesmu Nirvana. 'Svakako da su razni momenti pridonijeli popularnosti 'Nirvane', ali na kraju dana dobra pjesma je dobra pjesma', tvrdi Rozga u intervjuu za Večernjakov Ekran.

Otkriva i koji joj je stih najdraži. ''Na glasu kao žena od afera, ustvari tvoja cijela odavno', to je ono što smo sve jednom u životu prošle, trenutak kada smo bile povrijeđene, ali nikada nismo odustale od ljubavi', kaže Jelena.

Iako skriva dečka, ponešto je rekla o svojoj obitelji. 'Moja obitelj uvijek je uz mene, njihova podrška svih ovih godina uvijek mi je bila dodatni vjetar u leđa, a stari Rozga je uvijek zadovoljan mojim izborom i onim što je za mene najbolje i što me čini sretnom', kaže pjevačica.

Objasnila je i zašto je tek u 30-ima osvijestila svoj seksepil. 'U 30-im godinama žena je najviše svoja, najbolje poznaje svoje tijelo i um. Ne bojim se ekspresije vlastitih emocija, ne bojim se biti što jesam', zaključila je.