NJEZINA OMILJENA KOMBINACIJA

I 25 godina kasnije stoji joj kao saliveno: Gwyneth Paltrow ponovno u crvenom odijelu od baršuna

04.11.2021 u 08:32

Bionic
Reading

Prošlo je čak 25 godina otkada se Gwyneth Paltrow te 1996. na dodjeli glazbenih MTV-jevih nagrada pojavila u crvenom odijelu od baršuna, a u kojem je ponovno zablistala na modnom događaju Gucci Love Parade i to zahvaljujući Guccijevom kreativnom direktoru

Još je ranije ove godine, u gostovanju na Youtubeu, Gwyneth Paltrow otkrila da joj je jedna od najomiljenijih modnih kombinacija ona u kojoj se pojavila 1996. godine na dodjeli glazbenih MTV-jevih nagrada.

Crveno baršunasto odijelo, s potpisom Guccija, toliko joj se svidjelo i toliko joj dobro stoji da ga je odlučila ponovno odjenuti i to povodom modnog showa Gucci Love Parade na Hollywood Boulevardu.

49-godišnja holivudska glumica tijekom 25 godina, koliko je prošlo između pojavljivanja u baršunu, a unatoč dvjema trudnoćama, nije dobila ni grama, pa joj je odijelo stajalo baš isto kao i te 1996. Svojim modnim odabirom Gwyneth Paltrow odala je počast Tomu Fordu, koji je bio kreativni direktor talijanske modne kuće. Inače, to isto odijelo samo za nju je ponovno rekreirao trenutni kreativni direktor Alessandro Michele, a naći će se i u kolekciji za proljeće 2022. godine.

Gwyneth Paltrow Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Gwyneth Paltrow odlučila je u potpunosti rekreirati svoj izgled iz 1996., pa je odjenula i košulju u nježnoplavoj nijansi, kojoj je ostavila gumbe otkopčane, a i kosu je zalizala i podignula u rep.

  • +9
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia