urbano vizionarsko mjesto

Humanitarnom inicijativom koja je privukla brojne slavne ličnosti otvoren je Saints and Sinners, novi barbershop u Zagrebu!

11.12.2023 u 10:05

  • +3

Saints and Sinners Barber-Tattoo shop

Izvor: Promo fotografije / Autor: Marina Tunjić

Bionic
Reading

Saints and Sinners Barber-Tattoo shop, urbano vizionarsko mjesto za sve one koji se ne boje izdvojiti iz mase, iskoristilo je svoje otvorenje kako bi prikupilo poklone za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi

Ovog vikenda, točnije u subotu 9. prosinca, u duhu blagdanskog darivanja otvoreno je novo hit mjesto u užem centru Zagreba u Ozaljskoj 112. Saints & Sinners Barber-Tattoo shop projekt je već etabliranih barbera i umjetnika manu_panik i jacksynthetic koji zajedno objedinjuju snagu vrhunskog muškog šišanja, preporuke njege najmodernijim proizvodima, tehnikama koloracije na umjetničkoj razini i ponudom tattooa na jednom mjestu.

Otvorenje svog barbershopa iskoristili su u humanitarne svrhe i privukli brojna poznata imena kao što su Snježana Mehun, modni dizajner Antun Tin Brišar, poznati tattoo majstor Mekani, novinar Ilija Radić, tiktoker Igor Jadan i brojni drugi. Najviše pažnje svakako je plijenio Neven Ciganović koji se na dan otvorenja spontano odlučio na tetoviranje.

Mnogi su uživali u turniru s PlayStationom pod sponzorstvom STMNT-a, brenda u koji su tim barbershopa zaljubio i odlučio ukomponirati u koncept salona, a ovom prilikom pokloniti svojim gostima. Ekipa iz podcasta 3Soma dočekala je goste vrućim pitanjima i hladnim koktelima za barom, a okupljenima na otvorenju je svirao talentirani mladi glazbenik i producent Antonio Perina.

Ovaj novi pristup barberingu nastao je po uzoru na vrhunske svjetske barbering trendove, a dečki iz tima su inspiraciju pronašli upravo na putovanjima u svjetske metropole. 'Za vrijeme zajedničkog putovanja u Amsterdam, otkrili smo koncept barber i tattoo shop-a koji nam se jako svidio. Bili smo inspirirani ne samo konceptom, već i samim uređenjem prostora. Kod nas u barber shopu nećete vidjeti drvo ili old-school stil uređenja' – rekli su manu_panik i jacksynthetic, osnivači Saints & Sinners barber-tattoo shopa.

Osim po osvajanju nagrada struke koje vežu uz svoje ime i tisućama zadovoljnih mušterija, salon Saints barbershop poznat je po 'hair paintingu' odnosno umjetničkim crtežima na frizurama kojima se posebno ističu.

Upravo kvalitetna usluga, proizvodi i fokus na pojedinačne potrebe klijenata je ono što je uzeto kao apsolutni standard. Umjetničke i vizionarske duše vlasnika žele još više od toga i nadaju se promijeniti barbering scenu u Hrvatskoj. 'Poznavajući svoje dugodišnje klijente, a uzimajući u obzir da takav koncept još nije predstavljen kod nas znali smo da će im se ideja svidjeti. Uz podršku prijatelja, danas otvaramo Saints and Sinners Barber-Tattoo shop and the rest is history' – zaključili su manu_panik i jacksynthetic.