SUPERTALENTI DILETANTI

Humanitarni koncert Gimnazije Tituša Brezovačkog

09.03.2011 u 11:52

Bionic
Reading

U povodu Dana škole i u sklopu Dana otvorene nastave u zagrebačkoj Gimnaziji Tituša Brezovačkog u petak 18. ožujka s početkom u 18 sati održat će se humanitarni koncert 'Supertalenti diletanti' u kinu Studentskog centra u Savskoj 25 u Zagrebu

Prihod od koncerta namijenjen je djeci iz Kuće Svetoga Josipa u Hrvatskom Leskovcu kraj Zagreba.

Učenici koji pohađaju dramsku radionicu pod vodstvom profesorice Sandre Vukić Gjeldum i učenici iz glazbene radionice pod vodstvom profesorice Jane Tanodi, u kojoj sudjeluju školski zbor te mladi pjevači, pripremili su i osmislili dramsko-glazbeni spektakl.

Inače, službeni Dan škole Gimnazije Tituša Brezovačkog je blagdan Svetog Josipa 19. ožujka te se tada obilježava Dan škole. Pritom je već tradicionalno Dan škole posvećen učenicima, a zadnjih nekoliko godina obilježava se Danima otvorene nastave.

Namjera obilježavanja Dana škole kroz Dane otvorene nastave je učenje i istraživanje učenika u otvorenim radionicama u kojima se uči na drugačiji način od uobičajenog, čime se dopušta učenicima da pokažu svoje sposobnosti, ideje, želje, zamisli i osjećaje.

Cijena ulaznice za humanitarni koncert je 30 kuna.

Detaljnije pročitajte ovdje.