VJERNA PRATNJA

Horvatinčić se ne odvaja od Anice Đerđe Dilber

08.12.2014 u 11:59

Bionic
Reading

Iako prolazi kroz iznimno teško životno razdoblje, poduzetnik Tomislav Horvatinčić najveću podršku pronalazi u svojoj višegodišnjoj partnerici Anici Đerđa Dilber. Gotovo da ih se više ne može vidjeti jedno bez drugoga, a tako je bilo i jučer, kada su zajedno stigli u hotel Westin

Donatorska večer HDZ-a nije prošla bez Tomislava Horvatinčića, jednog od donatora kampanje njihove predsjedničke kandidatkinje Grabar Kitarović. On je stigao u pratnji 26 godina mlađe partnerice koju je upoznao kao klijent jedne banke u kojoj je ona bila osobna bankarica.

Zgodna Anica plijenila je svu pažnju uz svog 66-godišnjeg dečka. Upravo je zbog njegovih nedaća i dospjela u žižu javnosti još 2011. Tog je ljeta, naime, ona bila suputnica na motornoj jahti kojom je zagrebački poduzetnik skrivio pomorsku nesreću s dvoje poginulih talijanskih nautičara. Tada je njegov branitelj Velimir Došen istaknuo da je Horvatinčićevo zdravstveno stanje vrlo loše, ističući da boluje od karcinoma kostiju.


Nije tajna da je Horvatinčić i prije ove nesreće punio medijske stupce crne kronike. U nešto više od 30 godina vozačkog staža ubio je četvero, a ozlijedio petero ljudi, no snosio je samo financijske troškove. Kazna za posljednju nesreću u ljeto 2011. još je neizvjesna.