SVI BRUJE O BEBI

Hoće li Meghan Markle uskoro postati mama? Neposlušna haljina potaknula nagađanja o trudnoći

07.09.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry posjetili su u četvrtak londonski Westminster Central Hall gdje su prisustvovali koncertu '100 Days to Peace' kojim se obilježila stogodišnjica kraja Prvog svjetskog rata. Lijepa vojvotkinja i ovog je puta bila u centru pažnje, a najviše zanimanja izazvala je njezina haljina koja je javnost potakla na nagađanja o kraljevskoj prinovi

U londonskom Westminster Central Hallu sinoć su svi budno iščekivali vojvode od Sussexa, a najviše prašine podignula je Meghan Markle, koja je stigla u kraljevsko plavoj haljini bez rukava s potpisom kineskog dizajnera Jasona Wua, inače omiljenog dizajnera bivše američke prve dame, Michelle Obame, koja je zaslužna za Wuov uspon na modnoj sceni.

Za razliku od dosadašnjih kreacija u kojima smo imali priliku vidjeti lijepu vojvotkinju, haljina koju je Meghan odabrala za svečani koncert nije komplementirala njezinu vitku figuru na način kako bi trebala, a da nešto nije u redu sa stajlingom ubrzo je primijetila i javnost.

  • +22
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nabori na haljini stvorili su višak praznog prostora u predjelu trbuha, zbog čega su počela nagađanja kako je Meghan trudna. Na društvenim mrežama započela je prava rasprava o tome očekuju li princ Harry i Meghan Markle uistinu svoje prvo dijete.

'Jesam li ja jedini koji primijeti trbuh?', 'imam osjećaj da je Meghan Markle trudna', samo su neki od komentara na Twitteru.

Početkom mjeseca australski portal New Idea objavio je vijest u kojoj je navodni izvor iz Kensingtonske palače ekskluzivno potvrdio Meghaninu trudnoću, dodajući kako će zbog novonastale situacije Meghan i Harry otkazati zakazana putovanja u Australiju i na Novi Zeland, no Kensingtonska palača nikada nije potvrdila ova nagađanja.

Meghan je svoju kraljevsko plavu haljinu začinila štiklama u istoj nijansi s potpisom brenda Aquazzura, crnom 'clutch' torbicom s potpisom modne kuće Dior i sitnim dijamantnim naušnicama s potpisom Maisona Birksa, dok je svoju bujnu tamnosmeđu kosu Meghan ovog puta odlučila stilizirati u glamurozne valove, začešljavši kosu s jedne strane iza uha.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia