URIAGE EAU THERMALE

Hidratacijska linija za njegu suhe i osjetljive kože tijela

03.05.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Iz Laboratorija Uriage stižu dva nova proizvoda za njegu suhe i osjetljive kože: Uriage Eau Thermale balzam za vrlo suhu i osjetljivu kožu tijela i Uriage Eau Thermale mlijeko za suhu i osjetljivu kožu tijela

Uriage Eau Thermale balzam za vrlo suhu i osjetljivu kožu tijela

Sadrži ekskluzivan Hydro-Thermal kompleks; Uriage termalnu ljekovitu vodu, shea maslac koji hrani i obnavlja kožu, hijaluronsku kiselinu i ekstrakt crne mahunice.

Crna mahunica bogata je flavonoidima koji su poznati po svojim antioksidativnim svojstvima i sposobnosti da inhibiraju enzime za razgradnju kolagena i elastina.
Potiče elastičnost i učvršćuje kožu.

Bogate i hranjive teksture, intenzivno hrani, umiruje i poboljšava čvrstoću kože, svojim njegujućim djelovanjem daje osjećaj mekoće i ugode 24 sata.  Tekstura nove generacije; nemasna, neljepljiva i brzo upijajuća.

Posudica 200 ml, 119 kn. U ljekarnama.

Uriage Eau Thermale mlijeko za suhu i osjetljivu kožu tijela

Sadrži ekskluzivan Hydro-Thermal kompleks; Uriage termalnu ljekovitu vodu koja hidratizira i umiruje, shea maslac hrani i obnavlja, te hijaluronsku kiselinu koja zadržava vodu na površini
kože i čuva vodene zalihe kože koje su odgovorne za volumen i gustoću dermisa. Svilenkasta, baršunasta tekstura koja intenzivno hidratizira i zaglađuje kožu tijela.

Bočica s pumpicom, 500 ml, 119 kn i tuba 200 ml, 83 kn. U ljekarnama.