ženska odijela

Helena Matić i Korana Gvozdić potvrdile: Crni sako je must-have svakog ormara

29.03.2023 u 13:54

Bionic
Reading

Sako je komad kojim se žene diljem svijeta rado koriste u svakodnevnim i poslovnim prilikama, a bar jedan sako posjeduje većina žena. Helena Matić i Korana Gvozdić pokazale su kako ga one kombiniraju, a rezultat će se svidjeti mnogima

Glomazni komadi već nekoliko sezona osvajaju domaće i strane djevojke, a neupitan hit je i sako. Uparen s odgovarajućim hlačama ili izuzet iz konteksta pripadajućeg odijela, oversized sako kruna je svakog outfita. Na Philipsovom predstavljanju najnovijeg uređaja za sušenje i stiliziranje kose poznate Hrvatice imale su priliku iskušati prestižno sušilo, a Helena Matić i Korana Gvozdić pokazale su i da rado nose trendi komade.

Supruga našeg vratara Dominika Livakovića poznata je kao hrvatska Meghan Markle zbog lijepe njegovane kose, a njezin modni stil svakako je vrijedan praćenja.

Najjednostavniju moguću kombinaciju ne bi mogla 'isfurati' baš svaka žena ovog svijeta, no Helena Livaković svakako zna kako se to radi. Široke crne hlače kombinirala je uz oversized sako i pokazala kako je jednostavnost sjajan odabir, često i najbolji. Uz to, nije odoljela ni jednom od najpoželjnijih komada sezone - bijeloj potkošulji. Ljubiteljica trendova ukrasila se i ogrlicom s privjeskom zelene djeteline marke 'Van Cleef&Arpels'.

Predimenzioniranim crnim sakoom svoj styling upotpunila je i Korana Gvozdić koja je za event odabrala upečatljive svijetle hlače kariranog uzorka. Ipak, zvijezda njezinog look-a je torba. Riječ je o maksi torbi 'Icare' poznatog luksuznog brenda Saint Laurent. Mnoge trendsetterice nisu uspjele reći 'ne' ovoj torbi pa ju tako rado nosi i Nina Badrić, ali i Hailey Bieber i Zoe Kravitz.

Poznati na Philips eventu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo