FASHION GURU

Haljina koju nosi Lejla Filipović nije ništa drugo nego hrpa materijala; izgleda kao figura na vrhu torte

  • 18.08.2019 u 20:58

  • Bionic
    Reading

    Sarajevski crveni tepih, odnosno bosanski ćilim, ove su godine pohodile brojne poznate dame iz Lijepe Naše, a u modnom šarenilu Fashion Guru izdvojio je dvije: Jadranku Đokić koja je zablistala u jednoj od boljih haljina, viđenih u posljednje vrijeme, i Lejlu Filipović koja se 'utopila' u gomili materijala

    Počeo je najznačajniji događaj u susjednoj nam BiH, a za Sarajevo to je uvijek spektakl koji se ne propušta. Naravno da se dame uvijek pokušavaju srediti tip-top, ali nije to uvijek tako lako kao što se nama čini. Vremenski uvjeti ponekad ne dopuštaju da budeš najbolje odjeven jer zna biti toliko vruće i sparno da se jednostavno topiš.

    Prvog dana ovogodišnjeg SFF-a sjatila su se sva poznata lica ne samo iz BiH, već i iz Hrvatske.

    Među njima se isticala glumica Jadranka Đokić koja je shvatila na vrijeme da treba biti golišavo odjevena i u tankom, ali istodobno elegantna i glamurozna. Njezina zlatna haljina stoga je bila pun pogodak. Imala je potrebnu dozu glamura, ali i uvijek poželjne provokacije, a siguran sam da se i ona dobro osjećala u njoj.

    Iskreno, po meni je to jedna od boljih haljina koje sam vidio u posljednje vrijeme. Čestitke curama iz Dioralopa jer napravile su odličan posao.

    To isto ne mogu reći za najpoznatiji sarajevski brand Kaftan koji je briljirao prošlih sezona, ali ova haljina koju nosi Lejla Filipović nije ništa drugo nego hrpa materijala pretočenih u ne baš zanimljivu kreaciju.

    Šteta, jer da je samo manje svega na njoj - sve bi bilo bolje. Nije ni čudno da je napravila i takvu frizuru jer je sigurno umirala pod tim materijalima, a bilo bi puno bolje za cijelu kreaciju da je i kosa raspuštena ili lagano skupljena u niski rep. Ovako izgleda kao figura na vrhu torte.

    SVEČANO OTVORENJE

    Počeo 25. Sarajevo Film Festival: Na crvenom tepihu blistale i naše zvijezde

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.