IVA JERKOVIĆ:

Haljina Ive Jerković je čedna, al' bikini baš i nije

14.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ma gdje se pojavila, Iva Jerković svojom pojavom zapinje za oko. Tako je bilo i u petak navečer kada se pojavila na zagrebačkoj reviji modne kuće Max&Co gdje je nemilice plijenila pozornost u vrtoglavim štiklama i decentnoj maloj crnoj haljinici

'Ovog proljeća adut mi je cvjetna haljinica, sasvim zatvorena, ali vrlo lepršava, i u njoj se baš dobro osjećam. Od novijih trendova obožavam i haljinice s čipkom, a šopingirala sam bome već i dva badića', otkrila nam je Iva Jerković koja je nosila novu, proljetnu capsule kolekciju s potpisom Max&Co.

'Badići? Jedan je crni, drugi pepito, mini je i ima samo traku u gornjem dijelu. No nove kolekcije badića tek stižu u dućane i mislim da ću se počastiti još kojim', rekla je Iva i obznanila nam da u posljednje vrijeme ne teše liniju vježbajući, već se odala bicikliranju.

Revija je održana u sklopu festivala vina i hrane Zagreb Wine Gourmet Weekend koji se do nedjelje održava u Gliptoteci HAZU.

Kakve će se haljine nositi ovog ljeta za šetnje uz more, glamurozne prigode, romantične večerice udvoje – pogledajte u fotogaleriji gdje donosimo capsule kolekciju u cjelosti.