TJEDAN RESTORANA

Guštanje u super hrani za svega 100 kuna

08.03.2013 u 12:23

Bionic
Reading

Do 17. ožujka u pedesetak restorana diljem Zagreba moći će se rezervirati mjesto i iskušati njihovi specijaliteti

Udruga građana Urbani nomadi, ponukana dosadašnjim uspjehom, još jednom organizira manifestaciju nazvanu Tjedan restorana.

Urbani nomadi udruga je koja okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom u području marketinga i komunikacija, a partneri i savjetodavci su im udruge koje se bave gastronomskim i enološkim konzaltingom te marketinške kompanije. Tjedan restorana koncept je prenesen iz SAD-a, a u Hrvatskoj se održava dva puta godišnje, u proljeće u Zagrebu te u jesen u ostatku zemlje. U Zagrebu sudjeluje čak 50-ak restorana, a gotovo dvostruko u ostalim gradovima. U deset dana, od danas do 17. ožujka, uključujući dva vikenda, oživjet će gastronomska scena, a restorani će ponuditi menije za 100 kuna – točnije predjelo, glavno jelo i desert.

No kako ne bi ostalo samo na tome, uključili su se i eminentni zagrebački hoteli koji su ljubiteljima dobrog zalogaja i druženja uz hranu ponudili koktele po promotivnoj cijeni od 20-ak kuna.

Ozren Drobnjak, kreativni direktor manifestacije, ističe da većina restorana u ponudu uključuje i aperitiv ili čašu vina. Dodatne informacije o rezervacijama i restoranima koji su uključeni u akciju mogu se vidjeti na stranici www.tjedanrestorana.com.