FASHION GURU

Grabar Kitarović utegnula se do neprepoznatljivosti i nabacila križ: U ovakvim smo crveno-bijelim izdanjima našu modernu političarku gledali na nogometnim utakmicama

  • 03.01.2020 u 13:25

  • Bionic
    Reading

    Na novo sučeljavanje Kolinda Grabar Kitarović došla je u vatrenocrvenom izdanju, a upotpunila ga je domoljubnim detaljima - bijelom majicom da podsjeća na šahovnicu i brošem s trobojnicom te križem, koji do sada nije isticala. Zoran Milanović u novom je nastupu barem promijenio boju kravate i pogodio odabirom boje odijela

    Još jedna debata i još više bisera koje smo čuli. Dok se svijet bori s požarima, poplavama, mogućim ratovima, mi još nismo izašli iz Drugog svjetskog rata, a ni iz onog otprije 30 godina, jer ovakvima kao što su njih dvoje i njihovim strankama to nije u interesu.

    Bilo bi najbolje da nas poštede tog cirkusa jer ionako svi skupa nemamo neke koristi od 'fikusa na Pantovčaku'. Jedino se možemo zabavljati komentirajući njihove bisere i modne kombinacije, pa krenimo redom…

    Nakon promašenog kaputa prije neki dan Kolinda se sinoć odlučila pojaviti u vatrenocrvenom izdanju i upotpuniti ga bijelom majicom. To me podsjetilo na njezina prijašnja izdanja iz 2018., kad je naša moderna političarka pohodila nogometne utakmice, držala za ručicu Macrona i ljubila svog Lukicu i reprezentativce, ne samo naše, već i francuske.

    • +11
    Dolazak na sučeljavanje Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

    Navijački zanos ju je ponio i sinoć pa je odabrala crveno i bijelo. Sve u svemu, da nema te bijele majice, ovo bi bila solidna kreacija. Uz to se ovoga puta utegnula do neprepoznatljivosti i da mi je samo znati kako je to uspjela.

    Pretpostavljam da je u igri bio neki dobar body steznik, a sigurno joj onda nije bilo lako. Iskreno, nije ni nama. Nabacila je osim broša s trobojnicom i križ, koji do sada nije prezentirala. Čisto da ne zaboravimo da je vjernica.

    • +24
    Sučeljavanje Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

    Bivši premijer, koji isto tako nije baš puno napravio za Hrvatsku, ovoga puta napravio je nešto za sebe pa je ipak imao nekoliko suvislih rečenica. Očito je poslušao savjete pa je umjesto crnog odabrao tamnoplavo odijelo, a barem je promijenio boju kravate, no kako smo već prije čuli, ćud baš i ne.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.