I VI MOŽETE POMOĆI

Goran Bogdan i Teo Perić protiv nasilja nad ženama

12.12.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Svoj doprinos kampanji protiv nasilja u obitelji ‘Senzibilizacija javnosti o problematici nasilja u obitelji’ koju provodi organizacija civilnog društva Ženska soba – Centar za seksualna prava u suradnji s Uredom gradonačelnika, sada mogu dati građanke i građani

Ova kampanja se nastavlja na već poznatu javnu kampanju protiv nasilja nad ženama ‘U tri klika biraj život bez nasilnika’ u sklopu koje je pokrenuta prva web stranica za žene žrtve nasilja www.sigurnomjesto.hr, a koju financijski podržava Ministarstvo socijalne politike i mladih te se provodi u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.

Kupnjom prigodne aktivističke majice ‘Čuvaj snagu za nježnost’ koju je za potrebe kampanje dizajnirao Teo Perić, moći će se osigurati daljnja vidljivost kampanje koju su podržale brojne javne osobe i medijski pokrovitelji.

‘Poziv da se uključim u kampanju majicom sa sloganom 'Čuvaj snagu za nježnost', za mene je prvenstveno bio poziv da osjetim vlastitu odgovornost, da osmislim i pokažem svoju podršku kroz dizajn majice i tako dam svoj doprinos suzbijanju nasilja u obitelji, prvenstveno nad ženama. Mislim da je ova majica moj najglamurozniji javni modni uradak do sada jer nosi poruku čiste ljubavi u borbi protiv nasilja nad ženama’, kazao je dizajner Teo Perić, a kampanji se pridružio i naš poznati glumac Goran Bogdan.

Naime, u sklopu ove kampanje osmišljen je i snimljen TV spot na temu nasilja u obitelji koji građani i građanke imaju prilike vidjeti na lokalnim televizijama, a u kojem upravo Goran Bogdan svojim obraćanjem mogućim žrtvama nasilja govori da nisu same i da mogu potražiti pomoć i podršku.

Priključite se!
I vi možete biti dio kampanje i pokazati da 'čuvate snagu za nježnost'. Majicu možete naručiti u Ženskoj sobi putem e-maila: zenska.soba@zenskasoba.hr ili telefona: 01/6119 174.

Stop nasilju nad ženama