EVA HERZIGOVA

Godine joj ne mogu ništa: Gdje god se pojavi slavna Čehinja, svi padaju u drugi plan

02.08.2019 u 13:35

Bionic
Reading

Jedan od najuspješnijih supermodela 90-ih, češka ljepotica Eva Herzigova, postala je glavna zvijezda glamurozne zabave održane u španjolskom ljetovalištu Palma de Mallorca

Iako se u posljednje vrijeme rijetko viđa na svečanim događanjima, slavna Čehinja Eva Herzigova tradicionalno plijeni pažnju svojim zanosnim izgledom i besprijekornim modnim izdanjima.

Na glamuroznoj zabavi koju je u poznatom španjolskom ljetovalištu organizirao trgovac luksuznim nekretninama Marcel Remus, Eva se pojavila u društvu podjednako slavne kolegice, njemačkog supermodela Tatjane Patitz koja je, poput nje, vladala modnom scenom 90-ih.

Svoje duge manekenske noge Eva je ovoga puta odlučila ostaviti u drugom planu pojavivši se na glamuroznoj zabavi u otkačenoj haljini maxi kroja.

Spomenuta kracija ponajviše se isticala detaljem mnoštva resica u duginim bojama istaknutim na tkanini koja je imitirala izgled ribljih ljuski. Viđeno izdanje slavna 46- godišnja Čehinja kompletirala je jednostavnim ravnim sandalama nalik japankama, dok je cjelokupnu kombinaciju naglasila parom statement zlatnih naušnica uz frizuru nemarne punđe.

'Plastična kirurgija danas se koristi na pretjeran način koji se kosi s mojim ukusom. Ljudi ne shvaćaju koliko neprirodno izgledaju. Ne pokušavam izgledati ili biti poput njih. Kako vrijeme prolazi, sve sam zadovoljnija sobom', svojedobno je izjavila.

Nakon dvogodišnjeg braka s bubnjarem Bon Jovija Ticom Torresom, koji je okončala 1998. godine, Eva Herzigova uspjela se skrasiti s talijanskim multimilijunašem Gregoriom Marsiajem s kojim ima troje sinova.

U ožujku ove godine Eva je otkrila kako se Gregoriom zaručila nakon 16 godina veze.