KATE BECKINSALE

Glumica koja se zaljubila u Zagreb izgledala je poput božice u bijeloj haljini

10.05.2023 u 10:11

  • +4

Kate Beckinsale

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto E. Rodriguez / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Beckinsale, britanska glumica koje se mnogi sjećaju i kao prelijepe vampirice Selene u filmskom serijalu 'Underworld', ostavila je sve bez daha na premijeri svog novog filma

Kate koja je krajem prošle godine neko vrijeme provela u Zagrebu gdje je snimala film 'Canary Black' i sjajno se provela, izgledala je božanstveno u bijeloj haljini golih ramena na premijeri filma Fool's Paradise u Los Angelesu.

Zanosna brineta koja je svojedobno bila u vezi s fatalnim zavodnikom poznatih ljepotica, glumcem i komičarem Peteom Davidsonom.

neobična kombinacija

U pidžami po vani: Kate Beckinsale prošetala pidžamu na jednoroge i testirala može li oversized sako odgovarati uz baš svaki outfit

Pogledaj galeriju

Raskošna bijela kreacija s bogatim donjim dijelom koji se vukao po podu u prvi je plan istaknula njezin bujni dekolte, a zavodljiva Britanka ovaj je glamurozni look upotpunila elegantnim visokim repom i dramatično našminkanim očima. 

Glamurozni look podignula je visećim naušnicama i pomalo gothic manikurom..

Kate kojoj bi rijetko tko dao 49 godina, dio je zvjezdane postave koju predvodi Charlie Day, koji je napisao scenarij i režirao komediju Fool's Day.

Kate glumi Dayovu glamuroznu suprugu u ovoj uzbudljivoj komediji, koja je okupila između ostalih i Kena Jeonga, Adriena Brodyja, Commona, Jasona Sudeikisa, Edie Falco, Johna Malkovicha i pokojnog Raya Liottu.