ISKRENA DO KRAJA

Gianna Apostolski progovorila o grijesima iz prošlosti

Bionic
Reading

Gianna je otkrila zašto je bila prisiljena fotografirati se gola za Playboy te zašto ne voli svoje povećane grudi

Gianna Apostolski ispovjedila se Exkluziv Tabloidu te otvoreno rekla kako danas gleda na neke svoje postupke iz prošlosti.

'Žao mi je što sam ugradila silikone. Zato što me boli kičma i osjećam se predebelo kada se vidim ispred ogledala. Ne mogu si naći košulju da je obučem i ne izgleda mi to lijepo. Sad bih ih najradije izvadila', objasnila je pjevačica Gianna novinarki Rašeljki Zemunović.

Što god mi mislili o tome, ova je Splićanka uvijek znala privući pozornost raznih objektiva, a skinula se i za Playboy. I u svemu tome je imala podršku svog tada maloljetnog sina.

'On mi nije zamjerio i to mi je super. Zato me nije briga što drugi pričaju. On zna da sam ja to napravila da bih mogla njega prehraniti. Ja iskreno to kažem. Meni je u tom trenutku trebao novac. Ja sam se dogovorila. Imala sam dobar honorar. Ali iskreno ću ti reći, bolje da sam to napravila nego da sam bila u elitnoj prostituciji. Pa da mu netko kaže da mu je bio s mamom za dvjesto eura', objasnila je splitska pjevačica.

Danas je zaljubljena žena koja se nada majčinstvu. Sretna je što je napokon pronašla muškarca na kojega se može potpuno osloniti. Svoju ljubav neće okruniti brakom, jer u tu instituciju ne vjeruje. Međutim, ima povjerenja u svoju glazbenu karijeru.