skupocjene krpice

Georgina Rodriguez vratila se u punom sjaju, a ovaj njezin stajling osigurao je da svi gledaju samo u nju

11.08.2022 u 20:17

Bionic
Reading

Zaručnica Cristiana Ronalda na svom Instagram profilu objavila je nov fotografiju i odmah privukla pažnju obožavatelja. Georgina pozira u plavom stajlingu od glave do pete i izgleda fantastično

Nema sumnje, Georgina Rodriguez oduvijek je bila ponosno na svoje zanosne obline koje je je smjelim kombinacijama oduvijek rado isticala. Svega četiri mjeseca nakon poroda Georgina se vraća u punom sjaju.

Naime, zaručnica Cristiana Ronalda u travnju je na svijet donijela djevojčicu Bellu Esmeraldu i to nakon komplikacija na porodu kada je izgubila drugu bebu, sina blizanca. Neko vrijeme lijepa Argentinka je uzela stanku od objavljivanja sadržaja na društvenim mrežama, a kada se vratila, to je napravila u punom sjaju.

Nakon nedavnih objava kojima je pokazala kako se njezina i Ronaldova mnogobrojna obitelj dobro provodi na odmoru, Georgina se pohvalila lookom u nijansama plave boje koji je istaknuo njezine obline. Odvažna kao i uvijek, Georgina je pozirala u haljini mini kroja ispred svoje vile u Manchesteru kako bi pokazala zavidnu kolekciju Haute Couture odjeće i, naravno, svoju figuru.

Njezin stil jedan je od najosobnijih i najhrabrijih u celebrity'svijetu, pa se zato njezini modni teško mogu baš svakome dopasti. Unatoč tome, zaručnica Cristiana Ronalda vjerna je svom ukusu i bez straha na kartu ekstravagancije koja je u snažnoj mjeri definira njezin prepoznatljiv stil.

Ovog puta manekenka je kao glavni komad outfita odabrala Bodycon mini haljinu u plavoj boji ukrašenu animal printom koja nosi potpis Stelle McCartney. Ova modna poslastica procjenjuje se na 1900 eura, a posebno se ističe nabranim s bočnim šavovima koji dodatno ističu obline.

Što se tiče obuće našle su se tu sandale vioskih potpetica brenda. Uz to je kombinirala modne dodatke poput Hermès XL torbe, spektakularni dijamantni prsten sa safirom te Rolex sat.

  • +2
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO