EROGENE ZONE

Gdje žene žele da ih se dira?

15.10.2012 u 09:58

Bionic
Reading

Mnogi se muškarci prilično često pitaju što njihovu partnericu može potpuno izludjeti i uzbuditi, a mi imamo čak deset odgovora na to pitanje. Tijelo žene prekriveno je s deset erogenih točaka, a ukoliko želite znati kako ih pronaći i kako ih stimulirati, čitajte dalje

Unutarnja strana bedara
Područje unutarnje strane bedara vrlo je osjetljivo na dodir. Baš kao i stražnja strana koljena, ovo područje prepuno je živčanih završetaka, pa kada se nježno dodiruje, automatski uzbuđuje ženu. No, zapamtite, unutarnju stranu bedara partnerice ne smijete gristi jer će uzrokovati sasvim suprotan i neželjen učinak, piše Askmen.com

Stražnja strana koljena
Zbog svih živčanih završetaka koji se nalaze na ovom području, nakon laganog dodira prstima ili jezikom vaša partnerica bi se mogla momentalno uzbuditi. Pripazite ipak da ne pretjerate, jer s obzirom na osjetljivost ovog područja pretjerana stimulacija mogla bi izazvati neugodu i iziritiranost.

Stražnjica
Mnoge žene uživaju dok ih partner dira i gladi po stražnjici, no treba točno znati koliko daleko je partnerica spremna ići. I dok će neke s oduševljenjem pozdraviti analni seks, druge će se ipak zaustaviti nakon maženja i senzualne masaže.

Vrat
Samo disanje po tom dijelu tijela žene će uzbuditi, a možete onda samo zamisliti kako će reagirati na lagano grickanje ili milovanje jezikom. Ne zaboravite koristiti i ruke, lagano joj podignite kosu da biste mogli usne prisloniti na njezin vrat kako biste joj pokazali koliko ju želite. Osim toga, ovaj dio tijela je odličan uvod u seksi igrice, a započnite ih senzualnom masažom.

Uši
Mnoge žene uživaju dok im partner ljubi i nježno gricka uši. Možda ste iz filmova naučili kako žene vole i da im se lagano puhne u uho, no to nije ono što najviše vole. Ono čemu neće moći odoljeti je seksi šaputanje koje će ih natjerati da zaborave na sve te se prepuste.

Milujte joj vrat poljupcima, dodirom ili dahom
Stopala
Mnoge žene uživaju u dodirivanju i masiranju stopala, a neke čak i vole poljupce na njima ili pak u sisanju nožnih prstiju. Ovaj dio tijela može biti jako škakljiv pa treba pripaziti, a također se podrazumijeva da partnerica stopala drži u besprijekornom stanju.

Zapešća
Ovo će možda iznenaditi brojne muškarce, no žene obožavaju poljupce i lagano grickanje po zapešćima. Idućeg puta kada započnete s predigrom, ljubite i milujte joj zapešća te provjerite kako reagira na takve dodire.

Grudi i bradavice
Ženske grudi su seksualno vrlo osjetljive na podražaje poput laganog gnječenja, milovanja, dok lizanje i sisanje bradavica može biti posebno uzbuđujuće. I dok neke žene priželjkuju malo grublju predigru, druge pak potenciraju nježnost, stoga se prilagodite potrebama svoje partnerice.

Vagina i klitoris
Klitoris se može stimulirati jezikom ili prstom, a oni vještiji uspješno će ga stimulirati jezikom i prstom istovremeno. Ukoliko je vaša partnerica presramežljiva da vam pokaže što i kako želi, iskušajte sve tehnike sve dok ne pronađete onu najbolju. G-točku će možda biti malo teže pronaći, no kada ju jednom locirate rezultirat će nevjerojatnim uzbuđenjem koje će potpuno izludjeti vašu partnericu.

Usne
Iako potpuno neočekivano, upravo su usne erogena zona broj jedan na ženskome tijelu. Ukoliko točno znate kako se vaša partnerica voli ljubiti, vrlo su velike šanse da ju nakon poljupca koji oduzima dah navedete na puno više. Za vrijeme ljubljenja ne zaboravite upotrijebiti sve oružje koje imate – usne, jezik, pa čak i zube.