PRODUŽENI VIKEND

Gdje uživati u romantičnom odmoru u dvoje?

31.01.2014 u 12:59

Bionic
Reading

Dan zaljubljenih ili Valentinovo ove godine pada u petak, što ga čini idealnim za odlazak na romantično vikend putovanje koje bi moglo rasplamsati čar i popraviti stvar čak i ako je vaša ljubav ušla u nezanimljivu kolotečinu

Zamislite odmor daleko od stresa svakodnevice, u opuštenoj i romantičnoj atmosferi, uz laganu glazbu klavira i mirise aromatičnog bilja, masažu eteričnim uljima ili možda čokoladom, boravak u jacuzziju i sauni, malo plivanja u bazenu i finu večeru koju niste morali sami pripremati.

Ljubav i odmor na selu

Paket atraktivnih i povoljnih sadržaja, po cijeni od 1380 kuna za oboje, pripremio je i Bluesun hotel Kaj u Mariji Bistrici. Paket 'Valentinovo u Kaju' uključuje dva noćenja s doručkom u superior sobi, poklon dobrodošlice, jednu klasičnu i jednu svečanu romantičnu večeru za dvoje uz svijeće, klavirske minijature i ljubavni aperitiv te neograničeno korištenje hotelske wellness & spa oaze koja uključuje hidromasažni bazen, whirlpool, tuš doživljaja, bio saunu, parnu kupelj i zonu za opuštanje. Poželite li neke druge usluge wellness i spa centra, u ovoj ih ponudi možete dobiti s popustom od 30 posto.

Ako se odlučite na smještaj u Spa & Sport Resortu Sveti Martin u Međimurju, vikend sa svečanom večerom i korištenjem wellness sadržaja po osobi ćete platiti svega 712 kuna, dok smještaj u Hotelu Spa Golfer 4* po osobi stoji 1050 kuna. Uz hotel i apartmansko naselje, Sveti Martin se ponosi više puta nagrađivanim wellness centrom, bogatim svijetom sauna, golf terenom s devet rupa, 4.000 kvadrata vodenih površina te Aquaparkom, a sve je praćeno bogatom gastronomskom ponudom u čak pet restorana unutar resorta.

I zagorske Terme Jezerčica zaljubljenima, za 1520 kuna po paru, nude smještaj u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona te neograničeno korištenje fitness centra i unutarnjih bazena s termalnom vodom, a u ponudi su bazen s protustrujnim plivanjem, bazen s efektima, dječji bazen s toboganima, bazen za bebe, relaksacijski bazen i slično. U cijeni paketa je i romantična večera od tri slijeda jela po izboru šefa kuhinje te butelja vina, dva ulaza od po tri sata u SPA centar za dvije osobe te polusatna masaža u dvoje.

Romansa uz more

Od hotelskih lanaca koji uz kvalitetan smještaj nude bogate wellness programe, Falkensteiner Club Funimation Borik parovima za 1060 kuna po osobi nudi valentinovski vikend u romantičnoj sobi s laticama ruža na krevetu.

Goste će dočekati i 'Welcome Home' paket dobrodošlice s bocom pjenušca i čokoladnim iznenađenjem, ali i ljubavni koktel iznenađenja u hotelskom baru. Potom slijedi romantična 'candle light' večera za dvoje u à la carte restoranu 'Magnolia', dok sljedećeg dana možete uživati u kraljevskim ritualima na mediteranski način. Program uključuje polusatnu opuštajuću masažu cijelog tijela s esencijalnim uljima mediteranskog bilja te hidromasažnu kupku sa solima bora i ružmarina.

Romantične aranžmane nudi i Valamar u svojim hotelima u Poreču i Dubrovniku.

U hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik očekuje vas jedan romantični doručak poslužen u sobi, boca rashlađenog pjenušca i čokoladne praline za dobrodošlicu, romantična večera uz svijeće u restoranu Langusto te korištenje wellnessa, bazena i fitnessa. Sve po cijeni od 1650 kuna po osobi, uz polupansion, ranu prijavu i kasnu odjavu iz hotela.

Još je povoljniji romantični vikend u Poreču, gdje je u cijeni od oko 1500 kuna po osobi i paket dobrodošlice 'Love is in the air' s cvijećem, pjenušcem i jagodama u čokoladi te 'Lover's Ball' romantična večer na Valentinovo uz svijeće i romantičnu glazbu. U hotelu Diamant dočekat će vas posebno ukrašena soba s romantičnom posteljinom i srcolikim jastucima te mogućnost jednokratnog korištenja usluga wellness centra i romantičan ambijent uz svjetlost svijeća i koktele, pjenušac, čaj i voće. Paket uključuje i jedan romantični doručak poslužen u sobi te bogati bife doručak i večeru uz show cooking.

Primamljiva je i ponuda opatijskog hotela Milenij gdje će vas u sobi s pogledom na more dočekati buket crvenih ruža i čokoladna bombonijera. Nakon romantične večere od pet sljedova na Valentinovo u Cantinetti Sv. Jakov, u sobi će vas iznenaditi buteljom vina i krevetom ukrašenim ružama, dok sljedećeg dana možete neograničeno uživati u spa zoni te masaži za dvoje u Royal Spa wellnessu.