OTKRILA PREVIŠE

Gdje je ostatak haljine? Slavna ljepotica na glamuroznu zabavu stigla polugola

25.02.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Nakon prestižne dodjele Oscara holivudska svita preselila se na zabavu Vanity Faira koja se svake godine tradicionalno održava tik nakon proglašenja pobjednika. Slavne zvijezde za tu se prigodu presvlače u druge toalete, pa ni ove godine nije bilo ništa drugačije. Manekenka i reality zvijezda Kendall Jenner sve je šokirala kada se na crvenom tepihu pojavila u oskudnom izdanju koje je teško nazvati haljinom

Atraktivna brineta plijenila je pažnju na Vanity Fair Oscar Partyju, osvanuvši u oskudnoj kreaciji s potpisom libanonsko-američkog dizajnera Ramija Kadija koji se proslavio svojim couture dizajnima. Planetarno popularna manekenka Kendall Jenner zasigurno je zadivila dugim nogama koje su došle do izražaja, no njezin izbor toalete nije se baš svidio modnim stručnjacima.

Kendall Jenner Izvor: Promo fotografije / Autor: Profimedia

Oskudna haljina zapravo je body koji preko strateških dijelova prekriva komadić suknje, no umjesto high fashion efekta, 23-godišnja brineta postigla je tek zgražanje.

MAGNET ZA POGLEDE

Slavne ljepotice odlučile zabljesnuti u oskudnim izdanjima na zabavi godine

Pogledaj galeriju

Njezin golišavi stajling mnogi su okarakterizirali neukusnim i neprimjerenim za ovako glamuroznu zabavu, no čini se kako Kendall ne dijeli mišljenje s većinom javnosti. Slavna ljepotica se puna samopouzdanja prešetavala i pozirala okupljenim paparazzima, dok je riskantna 'haljina' plesala lijevo-desno, otkrivajući crne gaćice ušivene kao dio bodyja.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju