'PUNO SAM SRETNIJA'

Gdje je nestala Barbara Radulović?

06.11.2013 u 12:01

Bionic
Reading

Lijepa Barbara Radulović rado se prisjeća svog trijumfa u 'Plesu sa zvijezdama', zato je rado došla na izložbu modnog ormara gdje su bile izložene haljine iz tog popularnog showa

Barbara Radulović u paru s Robertom Schubertom u prošloj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' zablistala je.

Od prve emisije bili su favoriti, tako da njihova pobjeda nije previše iznenadila.

Oskudni kostimi sjajno su joj pristajali, a vidjeli smo joj nostalgiju u očima.

'Meni su ti kostimi jako dragi, ali kad se sjetim tog svlačenja i presvlačenja, brzine kojom smo to trebali izvesti... Sad bih ih radije ovako lijepo gledala i prisjećala se svega', rekla je Barbara dodavši da ne zna bi li ponovno to prolazila.

'Mislim da to treba biti jednom. Tako slatko, a sad opet u to... Ne znam baš. Koliko god je bilo predivno iskustvo, bilo je i naporno. Mislim da ne bih to ponovila', rekla je Barbara kojoj nije teško gledati svog partnera u naručju Ive Mihalić.

'Robert i Iva jako su lijep par. Ona se odlično nosi. Jako lijepo zrače. Vidi se da je glumica i plesačica u jednom. Dobro mi izgledaju zajedno', rekla je Barbara koja više nije na malim ekranu.

'Nema mene već neko vrijeme na malim ekranima. Ja sam u svojim nekim drugim vodama. Ne znam hoće li me biti previše. Radim već četiri godine u produkciji. Nema nekih televizijskih projekata na vidiku, nije mi bed zbog toga. Mislim da sam htjela uvijek ići u tom drugom smjeru, a televizija mi je bila samo izvor neke dodatne zarade, ali nikad prevelika ljubav i zato mi nije teško što toga više nema. Dapače, puno sam sretnija', rekla nam je Barbara.