SAJAM VJENČANJA

[FOTO/VIDEO] Poznate Hrvatice zablistale u vjenčanicama na humanitarnoj modnoj reviji

25.01.2020 u 23:17

Bionic
Reading

U Spaladium areni otvoren je sedmi po redu Sajam vjenčanja 'Wedding day' koji je otvorio vrata svim mladencima i ljubiteljima vjenčanja, a veliko zanimanje posjetitelja izazvala je i humanitarna modna revija koju su nosile poznate Hrvatice

Na više od 5.200 metara kvadratnih romantično uređene Spaladium arene posjetitelje je ove godine dočekalo čak 180 izlagača. Prvi dan 'Wedding day' sajma vjenčanja je započeo svečanim otvorenjem na kojem je direktorica Sajma Gordana Franić zaželjela dobrodošlicu svim izlagačima i posjetiteljima naglasivši kako sajam iz godine u godinu raste.

Suradnja 'Wedding day' sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom. Na dobrotvornoj Gala reviji u subotu su u ulozi modela pistom prošetale brojne poznate Hrvatice. Na sajmu su proteklih godina nastupali Ana Rucner, Nina Morić, Jole, Maja Šuput, Lana Jurčević, Domenica, a upravo spomenutu modnu reviju atraktivnim nastupom ove godine otvorila je Andrea Šušnjara koja se također pojavila u vjenčanici.

  • +25
Split: Poznati nosili humanitarnu modnu reviju u sklopu Sajma vjenčanja Wedding day 2020 Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

U vjenčanicam su prošetale i sestre Zaninović, Dina Levačić, Petra Kraljev, Gianna Apostolski, Helena Gudelj te brojni drugi, a prije početka revije održano je i prikupljanje sredstava za udrugu 'Anđeli' iz Splita prodajom torti koje su donirali izlagači sajma.