SAMO NA FOXU

Forenzičari Brennanica i Booth stižu u 'Sanjivu dolinu'

07.12.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Treća sezona detektivsko-avanturističke dramske serije donosi nam nove likove i njihove susrete s nadnaravnim događajima

Poznata suvremena verzija klasika Washingtona Irvinga, prikazuje lik Ichaboda Cranea (Tom Mison) kao superheroja koji se budi iz sna dugog 250 godina i otkriva kako je današnji svijet na rubu uništenja. Zajedno sa Abbie Mills (Nicole Beharie) čini sve kako bi spriječio apokalipsu i spasio svijet. Dok Ichabod želi naučiti više o državi izvan granica Sanjive Doline, glavna preokupacija Abbie, novi su izazovi u karijeri. Jezovito zatišje uskoro će zamijeniti nova nevolja koju pokreće iznenađujuća prisutnost nadnaravnog koja će naš dvojac izazvati na još ustrajniju borbu.

Do novih zapleta dovest će pojavljivanje Abbiene sestre Jenny Mills, (Lyndie Greenwood), jake i pametne žene iz Ichabodove prošlosti - Betsy Ross (Nikki Reed), dolazak u grad novog FBI agent, Daniela Reynoldsa (Lance Gross) te pojava misteriozne Pandore (Shannyn Sossamon). Radnja u seriji kulminirat će povratkom Joea Corbina (Zach Appelman) i starog Ichabodovog neprijatelja iz svijeta mrtvih.

Zbog toga će glavni protagonisti potražiti pomoć forenzičara Brennanice i Bootha (iz serije Kosti) kako bi zaustavili zlo i razotkrili tajnu iz 18. stoljeća koristeći se znanstvenim metodama 21. stoljeća.

U glavnim ulogama: Tom Mison kao Ichabod Crane, Nicole Beharie kao Abbie Mills, Lyndie Greenwood kao Jenny Mills, Nikki Reed kao Betsy Ross, Shannyn Sossamon kao Pandora, Zach Appelman kao Joe Corbin, Lance Gross kao specijalni agent Daniel Reynolds.