POSEBNI I DRUGAČIJI

Fora 'it' komadi za ovu zimu

06.12.2013 u 10:40

Bionic
Reading

Asimetrični, skulpturalni krojevi inspirirani prirodom, šareni printovi i prirodni materijali osnovne su značajke modnog brenda Taja, jedinstvenog modnog mashupa. Nova zimska kolekcija kaputa, haljina, tunika, suknji, kapa od najfinije vune mazi vas i čuva od hladnih zimskih dana

Argentinska i australska merino vuna prve klase te vuna alpake nježno će obgrliti vaše tijelo i pružiti vam jedinstveni osjećaj lakoće nošenja.
Uz standardnu ponudu, zimska kolekcija Taja nudi i zimske vjenčanice neuobičajenog dezena i kroja za sve žene koje modu doživljavaju kao priliku da izraze svoju osobnost.

Također, za svoje četveronožne ljubimce možete odabrati neodoljive kaputiće krojene po narudžbi kako bi i njima bilo toplo i ugodno.

Dizajnersko-prodajni ateljei Taja u kojima možete vidjeti kompletnu zimsku kolekciju nalaze se u Vlaškoj 103 te Vlaškoj 125.


Dizajnerski brend Taja jedinstveni je spoj modernog dizajna i 40 godina duge obiteljske tradicije. Naime, 1970. godine Vinko Sertić otvorio je poznati zagrebački krojački obrt Vinko, a danas se, nakon 40 godina, na istoj adresi u Vlaškoj 103 nalazi jedan od dva dizajnersko-prodajna atelja Taja.

Budući da Taja utjelovljuje viziju simbioze čovjeka i prirode, ekologijom odišu i odjeća i interijer ateljea. Sve tkanine za unikatnu odjeću i modne dodatke potpuno su prirodne, pomno birane i ručno obrađene, a posebnost interijera čine detalji koje je priroda napustila tijekom vremena.

Zimsku kolekciju ovjekovječio je fotograf Goran Matijašec, za make up se pobrinula Sanja Agić, a kolekciju je predstavila egzotična južnoafrička manekenka Nabilah Harron.