modni klasik

Favorit jeseni: Ove hlače toliko su udobne i elegantne da ćete ih nositi u svim prigodama

18.11.2023 u 07:30

Bionic
Reading

Široke hlače, koje se uobičajeno nose uz odijela, ove sezone dobivaju niz novih funkcija i dolaze u modernim reinterpretacijama

Krojene hlače više nisu samo najbolja opcija za posao, već i nepogrešiv komad za ležernu šetnju gradom ili čak večernje izlaske, a to su nam jasno pokazali najnoviji trendovi ulične mode, kao i revije za sezonu jesen/zima.

Ovakve hlače opuštenog i elegantnog kroja posebno su popularne u sivoj, boji koja je uvjerljivo zagospodarila stajlinzima ove sezone, te usklađene s pripadajućim blejzerom ili otmjenim dugačkim kaputom.

Također, možete ih stilizirati, kao Bottega Veneta, s avangardnim sakoom bez gumbića ili s klasičnim blejzerom i košuljom kao Gucci, što je savršen izbor za formalnije prilike. Siva se također može kombinirati s raznim nijansama, od klasičnih boja poput crne i bordo do alternativnih nijansi ljubičaste ili zelene.

Kada je riječ o bezvremenskim komadima, dugoročno su najbolja investicija crne hlače širokog kroja jer ne poznaju godišnja doba. Prikladne su za zimu uz pulover s okruglim izrezom ili topli kaput, kao i za ljeto uz top u boji.

Smeđa, od bež do tona kave, još je jedan favorit ove sezone. Za moderan izgled nosite smeđe krojene hlače s odgovarajućim pripijenim sakoom ili ih uparite s kožnom jaknom. Smeđa će, tvrde dizajneri, definitivno pokazati svoju svestranost u sezoni jesen/zima 2023./2024.

Osim jednobojnih, tu su klasične hlače za odijelo s tankim vertikalnim prugama, a koje se, unatoč formalnom izgledu, savršeno uklapaju i u alternativne street style trendove zahvaljujući svojoj predimenzioniranoj silueti.

Za kraj, ako ovaj elegantni komad želite oživjeti i nositi u skladu sa svojim stilom, birajte neki od nepogrešivih modela u živopisnim bojama, poput bordo ili svijetloplave, jer su sjajna alternativa ove jeseni.