nezaboravni trenuci

Falkensteiner Family Hotel Diadora idealna je lokacija za obiteljski odmor ove jeseni!

29.09.2023 u 09:27

Bionic
Reading

Zabavni dječji programi koji osim osmijeha na lice, vašim mališanima donosi i nova znanja

Dok se lišće lagano mijenja i povjetarac ispunjava sve prohladnije večeri, nema boljeg načina da produžite onaj osjećaj ljetne opuštenosti od planiranja novog obiteljskog odmora. A Family Hotel Diadora idealna je lokacija za to jer vaš odmor ispunjava nezaboravnim trenucima i dragim uspomenama. Od rujna do studenog Family Hotel Diadora nudi mnoštvo uzbudljivih aktivnosti i interaktivnih radionica. Doživite čari Happy Kiddos vikend programa, posebno osmišljenih da pruže beskrajnu zabavu i inspiraciju za cijelu obitelj.

Roditelji su uvijek najsretniji kada vide svoje mališane nasmijane i sretne, a upravo je to cilj Happy Kiddos vikend programa u Family Hotel Diadora. Uz niz zanimljivih aktivnosti i radionica, svako dijete s ovog vikenda otići će s osmijehom na licu i stečenim novim vještinama ili znanjima. Happy Kiddos vikendi posvećeni su učenju kroz igru. Temeljen na Montessori pristupu i opremljen najsuvremenijim igraonicama, opsežan dječji program hotela nudi raznoliku ponudu zanimljivih aktivnosti i radionica za sve uzraste.

Jedan od vikenda koji će oduševiti mališane je Falky Ranger vikend. Ovaj vikend u znaku je avanture i kombinira uzbudljive aktivnosti i edukativne radionice. Od sudjelovanja u izazovima na plaži i natjecanjima u izradi dvoraca od pijeska do učenja vještina preživljavanja i timskog rada u 'Falky Survivor kampu' - uzbuđenja ovdje neće nedostajati. A ako ste u potrazi za vikendom ispunjenim kreativnošću i istraživanjem, Falky STEAM vikend savršen je izbor za vašu obitelj. Uz aktivnosti usmjerene na znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku, djeca mogu ugoditi svojoj znatiželji i napredovati u vještinama rješavanja problema. Tinker Labs radionice omogućuju djeci da oslobode svoju kreativnost, dok ih radionica robotike uvodi u osnove kodiranja i programiranja.

Za aktivne obitelji Falky Sport Fest vikend ostvarenje je sna. Od utrka u plivanju i natjecanja u penjanju do nogometnih treninga, ovdje neće nedostajati aktivnosti koje podižu adrenalin. 'Obiteljska olimpijada' pružit će sjajnu priliku roditeljima i djeci da se udruže i uključe u prijateljska natjecanja. A za one koji više vole aktivnosti u zatvorenom prostoru, 'Falky Gaming akademija' donosi radionice i turnire na kojima djeca mogu pokazati svoje vještine i natjecati se protiv drugih igrača. Ako u vašoj obitelji imate i one najmanje mališane, Baby Wonderland vikend savršen je za vas. Ovaj vikend posvećen je stvaranju dragocjenih trenutaka i njegovanju veza između roditelja i beba. Od tečajeva plivanja za bebe do glazbenih i likovnih radionica, na izbor vam je mnoštvo aktivnosti osmišljenih za najmlađe goste. Au Pair program dostupan je svim obiteljima kojima je potrebna dodatna podrška tijekom boravka, osiguravajući da svi na odmoru mogu uživati bez stresa.

Ali zabava tu ne prestaje! Program Happy Kiddos vikenda uključuje i rođendansku proslavu razigrane Falkensteiner maskote - ptića Falkya, na kojoj se djeca mogu pridružiti rođendanskom slavlju i uživati u zabavnim programima. Kao dodatni bonus za roditelje važno je napomenuti kako su djeca uključena u cijenu boravka, a obitelji mogu uživati i u 20% popusta na unaprijed rezervirane spa tretmane. Svako dijete dobiva i oproštajni poklon kao uspomenu na boravak.

Bilo da žele istražiti svijet STEAM-a, baviti se sportom i aktivnostima na otvorenom ili razviti specifične interese vaših mališana, programi nude nešto za svako dijete. Stvorite uspomene, naučite nove vještine i što je najvažnije, zabavite se zajedno! Family Hotel Diadora i Happy Kiddos programi spremni su da vaš jesenski odmor učine nezaboravnim. Ne propustite ovu priliku za zabavan i inspirativan obiteljski odmor. Rezervirajte svoj boravak sada i pripremite se za posebnu jesensku avanturu!