dobitne kombinacije

Evo kako uspješno uskladiti ljetne cipele s omiljenim trapericama

14.08.2023 u 14:44

Bionic
Reading

Traperice su neizostavan komad u svako doba godine, a modne stručnjakinje donose provjerene kombinacije s raznim modelima ljetnih cipela

Čak i po najvećim ljetnim vrućinama, mnoge modne ovisnice jednostavno ne mogu odoljeti elegantnim trapericama koje se nameću kao cjelogodišnji pogođeni odabir za svakodnevne stajlinge.

No, kako bi ih ipak prilagodile ljetnim uvjetima, poznavateljice u modu oslanjaju se na prozračne sandale. Pri tom, posebnu pažnju obraćaju na njihovo kombiniranje s krojem traperica jer ne pristaju sve na pojedine vrste obuće.

Najbolje i najgore tkanine za ljetne vrućine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević

Računajte da će espadrile vašem looku dati opuštenu notu, sandale s remenčićima uvijek će vam podariti ženstveni šarm, dok će one s platformom pružiti dašak retro vibre.

Ako se pitate kako omiljeni model ljetne obuće uskladiti s pojedinim trapericama, donosimo nekoliko provjerenih kombinacija modnih stručnjakinja.

Traperice ravnih nogavica i sandale na petu s remenčićima

Sandale s remenčićima trenutno su vrlo popularne - i to s pravom, jer ovi ženstveni modeli laskaju stopalu i mogu se kombinirati na razne načine.

Odlično se slažu sa suknjama, haljinama i kratkim hlačama ili uz ravne traperice koje neće prekriti šarmantne remenčiće. Ako nosite bijele sandale, računajte na to da će posebno dobro izgledati kombinirane s trapericama svjetlije nijanse ili s blago pohabanim rubom koji će svemu dati dozu nonšalantnosti.

Traperice širokih nogavica i mule

Teško je pronaći poželjniji model od Hermesovih mula sandala, no u kombinaciji sa širokim nogavicama, svaka obuća ovog tipa izgledat će podjednako dobro. Za živahniji izgled, birajte ravne sandale u svijetlim bojama poput žute, narančaste ili hit 'Barbie' ružičaste.

Široke traperice i Birkenstock sandale

Teško ćete pronaći udobniju kombinaciju od opuštenih hlača širokog kroja i Birkenstock sandala. K tome, ne samo da je udobna, već je i posve pogođena modna formula sačinjena od dva hit komada!

Traperice i cipele na petu

Kada je riječ o cipelama na petu, dobra vijest je da ih možete nositi na baš sve tipove traperica.

Ako birate skinny kroj, maksimalno ćete iskoristiti njihovu sposobnost izduživanja linije, dok će u kombinaciji s ravnim hlačama izgledati besprijekorno chic. Na kraju, nošene na trendi baggy model stvorit ćete moderan look pogodan za gotovo sve prilike.

@kryzzzie Never thought I’d still be wearing cropped tops as a mom of 2 but here we are 🫰🏻 Jeans and sandals from @Love, Bonito ♬ all of the girls you loved before - Vinoj