ŠKOLA ZAVOĐENJA

Evo kako ga možete očarati u nekoliko koraka!

28.05.2013 u 14:52

Bionic
Reading

Izazvati nečije zanimanje nije problem koji muči samo tinejdžere

Zar ne bi bilo genijalno kad bi postojao neki jedinstven recept koji prolazi kod svih?

Iako smo svi različiti, ovi savjeti bi ipak mogli biti od koristi

Budite ugodno društvo: neke osobe su poput magneta za druge i svi žele biti u njihovoj blizini. Možda ne izgledaju savršeno poput holivudskih zvijezda, ali imaju ono nešto što je ljudima jako privlačno. Promatrajte kako im to polazi za rukom. Zato kad razgovarate s nekim, pažljivo pratite što vam ta osoba govori, nasmiješite se i poklonite joj pozornost. Poradite i na umijeću razgovora. Šarmu takvih osoba je nemoguće odoljeti, a njihova je pozitivna energija zarazna.

264526,264388,264341,264304Neverbalna komunikacija: mnoge djevojke kao svoje oružje zavođenja uz osmijeh navode i pogled. 'Najbolji savjet koji sam ikad dobila je ne pretvarati se da ste nešto što niste. Dakle, bez glumatanja kako biste privukli nečiju pozornost. Slažem se s time da pogled govori više od tisuću riječi. Mi djevojke smo tu u prednosti. Dečka koji mi se sviđa pogledam na nekoliko sekundi, odvratim pogled i lagano se osmjehnem. Nemojte samo preintenzivno buljiti u nekoga, to je čudno', kaže pjevačica Jordin Sparks.

Poradite na vjeri u sebe: ovaj ste savjet zasigurno čuli već puno puta, ali vrlo je bitan. Ako smo uvjereni da smo jadni i nismo vrijedni ičije pozornosti odašiljemo takvu vibru i rijetko koga ćemo zainteresirati - ili ćemo privući nekoga tko se hrani našom slabošću i niskim samopouzdanjem. A tko bi to poželio? Dakle, ukoliko želite zaintrigirati nekoga s kime ćete ostvariti kvalitetan odnos kao dvije ravnopravne osobe, poradite na vjeri u sebe. Razmislite kako biste mogli povećati samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva samim sobom. Poradite na hobijima, razvijajte svoje talente....

Smisao za humor:
to je također vrlo poželjna osobina, no nemojte misliti da sad morate izbacivati šale i viceve kao da ste 'stand up' komičar. Osmijeh je moćno oružje zavođenja jer vječito namrgođeno lice nije nikome privlačno. Ovdje ne mislimo da morate stalno biti veseli, ali vedrina je poželjna jer su zbilja rijetki oni koji ne žele biti u društvu dobro raspoložene osobe.

Gledajte pozitivno na život:
bez obzira na sve što ste prošli, npr. dečko vas je iznenada ostavio, drugi se manje trude u školi, a imaju bolje ocjene od vas, nemate puno prijatelja i često se osjećate kao da se život poigrava s vama, ne dopustite da vas obuzme ogorčenost i negativa. Nastojte se uzdići iznad toga i pronaći novu snagu. Borite se protiv tog osjećaja beznađa. Ako ste stalno neraspoloženi, to će se jasno vidjeti i u načinu na koji razgovarate s drugima i začas će vas preplaviti mračna raspoloženja. Nemojte klonuti duhom.