NOVA METODA

Evo kako dobiti od muškarca sve što poželite

08.05.2013 u 10:46

Bionic
Reading

Hipnotizer iz Kanade Colin Christopher kaže kako muškarci ne prepoznaju da su njihove misli pod kontrolom zahvaljujući tajnim metodama pri kojima koristi suptilne fizičke, vizualne i verbalne signale

Većina njegovih klijentica traži pomoć kako nagovoriti partnera da konačno pristane na ženidbu, ali da bude zadovoljan tom odlukom. Jedan od prvih koraka koje on tada predlaže je da žena ostavlja suptilne znakove po stanu poput magazina o vjenčanju, a oni će polako ulaziti u podsvijest muškarca.

'Brak većinu muškaraca čini nervoznim pa je važno da su poruke suptilne i neuočljive na prvu', rekao je Colin Christopher za MailOnline. Dodaje da može pomoći i društvo u kojem se krećete pa je pametno više vremena provoditi s parovima i ljudima koji žele brak.

Hipnotizer je izdao i knjigu u kojoj savjetuje kako manipulirati muškarcima pa tako odaje tajnu kako doći do željenog spoja i zagarantirati drugi izlazak. Za uspjeh je potrebno saznati što više informacija o tom muškarcu kako biste mogli prilagoditi svoje interese njegovima. Christopher ide toliko daleko da primjerice preporučuje da za izlazak odaberete odjeću u njegovoj omiljenoj boji.

Kod prvog sastanka s klijenticom ona mora proći psihološki test i uči ih kako je ključ svega koristiti moć sugestije da biste dobili ono što želite.

Otkriva koliko je važan dodir i koliko je moćan kod muškaraca te objašnjava da je taj mehanizam nešto što hipnotizeri koriste kod pacijenata koji se pokušavaju prisjetiti određene reakcije ili emocija.

Uz to klijnetice uči kako razgovarati s muškarcem te čitati njegov govor tijela. Tako otkriva da pogled ulijevo obično znači da ne misli to što govori, a pogled udesno znači suprotno. Također, kod izgovaranja laži zjenica se širi.

Osim pomoći u odnosima i vezama, njegova nova knjiga 'Success Through Manipulation: Subconscious Reactions That Will Make Or Break You', također nudi rješenja za problematične odnose na poslu