TKO JOŠ PAMTI RAZVOD?

Eva Longoria zablistala na crvenom tepihu

31.01.2011 u 10:16

Bionic
Reading

Očajna kućanica pojavila se u seksi i izazovnoj bijeloj večernjoj haljini, kojom je impresionirala uzvanike 17. dodjele nagrada Američke udruga filmskih glumaca

Eva Longoria

Glumica Eva Longoria zablistala je na 17. dodjeli filmske nagrade SAG, odjevena u glamuroznu bijelu haljinu bez rukava koja je otkrivala dekolte i njezinu vitku liniju. 'Očajna kućanica' dodatno se sredila za dodjelu nagrade Američke udruga filmskih glumaca, koja je održana sinoć u losanđeleskom Shine Auditoriumu, gdje se, po običaju, okupila holivudska krema u najboljem izdanju.

Čini se da glumica ne pati nakon razvoda braka od košarkaša Tonyja Parkera s kojim je provela sedam godina u vezi, već je utjehu pronašla u društvu Eduarda Cruza, brata španjolske zvijezde Penelope Cruz. Premda je njezin atraktivni mladić nije dopratio na dodjelu nagrada, Eva je nabacila svoj najširi osmijeh, i to bez tetovaže s datumom braka, koju je uklonila neposredno prije ceremonije.

Odlično raspoložena, došla je podržati kolege: ovaj put za najbolje glavne uloge nagrađeni su Colin Firth (Kraljev govor) i Natalie Portman (Crni labud), a za sporedne uloge nagrade su primili Christian Bale (The Fighter) i njegova kolegica Melissa Leo za ulogu u istom filmu.