NOVI PAR ILI...

Eva Longoria ima novog seksi dečka?

02.11.2012 u 14:44

Bionic
Reading

Vruća latina viđena je već nekoliko puta u društvu zgodnog glumca Wilmera Valderrame što je potaknulo govorkanja da su u vezi

Wilmer Valderrama

Wilmer (32) najpoznatiji po ulozi Feza u seriji Lude sedamdesete na glasu je kao veliki holivudski zavodnik – povezivali su ga i s Demi Lovato (s kojom navodno još nije raščistio odnose), Minkom Kelly, Mandy Moore, Lindsay Lohan, a navodno i Pink te Avril Lavigne.

Holivudski izvori kažu da mladi ljepotan nije momak koji voli ozbiljne veze, no možda kapitulira pred lijepom Evom (37) koja je nedavno prekinula vezu sa sportašem Markom Sanchezom.

Navodno su prije nekoliko dana viđeni zajedno i na jednoj predstavi u Los Angelesu, a prije toga i na sprovodu glumice Lupe Ontiveros gdje je Wilmer bio pravi džentlmen koji atraktivnu 'kućanicu' nije puštao iz vida.

Mnogima nisu promaknula ni njihova česta druženja u L. A.-u.

'Došli su zajedno na predstavu i nisu skidali pogled jedno s drugoga. Čim su se svjetla ugasila, držali su se cijelo vrijeme za ruke. Šaptali su i smiješili se non-stop. Bili su zbilja najljepši par u publici', pišu mediji.

Longoria je prije Sancheza bila u vezi i s bratom Penelope Cruz, Eduardom, a bila je u braku s košarkašem Tonyjem Parkerom.