ŽUTA RASKOŠ

Emma Stone zablistala u haljini koja malo toga ostavlja mašti

07.12.2023 u 13:19

Bionic
Reading

Poznata oskarovka malo toga je ostavila mašti dok je predvodila zvijezde na premijeri svog dugo očekivanog filma 'Poor Things' u New Yorku

Na premijero crne komedije 'Poor Things', 35- godišnja Emma Stone osvanula je u chic haljini žute boje s potpisom Louis Vuittona.

Za ovaj luksuzni francuski brend, o čijoj ženskoj liniji brine Nicolas Ghesquiere, Stone nastupa u ulozi ambasadorice, pa njegove kreacije redovito nosi na svečanim događanjima.

  • +4
Emma Stone Izvor: Profimedia / Autor: Todd Williamson/January Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Samo za njezinu njujoršku premijeru filma 'Poor Things', Ghesquiere je kreirao izvezenu žutu haljinu slip kroja, čiji su prozirni detalji učinili da izgleda posebno zavodljivo.

Već dovoljno efektno izdanje podebljala je svjetlucavom cvjetnom ogrlicom, također djelo luksuzne francuske kuće.

Film 'Poor Things' Emmu Stone ponovno je ujedinio s redateljem filma 'The Favourite' , Yorgosom Lanthimosom, a riječ je o fantastičnoj crnoj komediji u kojoj glumi malo dijete čiji je mozak unakaženi znanstvenik (glumi ga William Dafoe) usadio u tijelo odrasle žene.

Podršku Emmi na premijeri je iskazala Taylor Swift, njezina slavna prijateljica i osoba godine, po izboru magazina Time, koja se na premijeri pojavila u elegantnom crnom izdanju.