FASHION GURU

Elegantna Tereza Kesovija odavno je naučila što znači pariški chic, a i Brigitte Macron pozavidjela bi joj na izgledu

  • 26.11.2021 u 10:58

  • Bionic
    Reading

    Na svečanom ručku s Emmanuelom Macronom među brojnim uzvanicima našla se i Tereza Kesovija, pjevačica koja je izgradila karijeru i u Francuskoj, a naša glazbena diva i ovaj put oduševila je elegantnim izdanjem i zaraznim osmijehom

    Konačno smo dočekali i to da nam netko dođe u posjet, jer nas zaobilaze u velikom luku - iskreno, da nas promatram iz neke druge države, i ja bih nas zaobilazio, ali niti Macron nije došao da bi nas samo pozdravio, nego nam uvalio što je više toga moguće.

    Među uzvanicima je bila i Tereza Kesovija jer su je Francuzi odlikovali zbog doprinosa glazbi. Mora se priznati da naša Tere dobro izgleda, a i gospođa Macron, da je došla, pozavidjela bi joj na tome kako se drži.

    Tereza se sredila kao što smo i navikli od nje te je izgledala vrlo elegantno. Kao i obično, ona ne pretjeruje, već je davno naučila što znači pariški chic, ali i što znači imati taj neuništivi joie de vivre.

    Odabrala je crno odijelo sa zelenom bluzom i efektnom kopčom na sakou - nema se tu što puno dodati, Tereza je bila jako elegantna, a svoj make up sparila je s bojom bluze.

    Tereza Kesovija Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

    Njezina već prepoznatljiva frizura i zarazan osmijeh bili su dovoljni da se naša pjevačica predstavi u najboljem svjetlu.

    ODLIKOVANJE IZ FRANCUSKE

    U voljenom gradu Tereza Kesovija proslavila veliko priznanje

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.