KRAJ VELIKE LJUBAVI

'Eduard me varao, zato sam ga ostavila'

04.02.2014 u 16:23

Bionic
Reading

Velika romansa Eduarda Bočkaja i Tijane Rakić okončana je nakon nešto više od godine dana

Iako se činilo da je njihovoj ljubavi samo nebo granica, romantičnoj idili došao je kraj. Eduard Bočkaj i 26-godišnja manekenka Tijana Rakić prekinuli su nakon nešto više od godine dana, što nam je i sama Tijana potvrdila te iznijela razloge.

'Eduard me je varao i zbog toga sam ga ostavila. Sada sam u Istanbulu da bih zaboravila sve. Prekinuli smo prije par mjeseci i to je moja definitivna odluka', rekla je Tijana za tportal.hr. No, Eduard Bočkaj u svojoj je izjavi demantirao da je uzrok prekidu treća osoba.

'Naš dom u Zagrebu ostao je prazan. Ona se oporavlja u Istanbulu, a ja sam se vratio kući u Monaco. S njom sam doživio neke od najljepših trenutaka u životu. Nažalost,nismo uspjeli postići ono sto sam želio. Ovaj put. Nema nikoga tko je zauzeo njezino mjesto' izjavio je Eduard Bočkaj.


Eduard Bočkaj i Tijana Rakić upoznali su se 2010., kada je ona ponijela titulu Miss Srbije, no njihova je ljubavna priča započela tek u ljeto dvije godine kasnije. Nakon samo par mjeseci veze, Tijana se zbog ljubavi iz Srbije preselila u njegov zagrebački stan. 'Odlično se osjećam ovdje. Uživam u toplom ljubavnom gnijezdu. Jako mi je ugodno, a ljudi su jako ljubazni', rekla nam je tada ova prelijepa misica.

Puno su putovali i uživali u romantičnim destinacijama, a Eduardu se kod Tijane posebno svidjelo to što je bila vrlo susretljiva prema njegovo dvoje djece koje ima iz braka s Dinom Štern.