NIJE NI PRETJERANO SKUPA

Dvije princeze osvojila je ista haljina bezvremenskog stila idealna za mnoge prigode

18.11.2022 u 23:32

Bionic
Reading

Ista crna haljina brenda s potpisom poznatog brenda Self-Portrait očarala je čak dvije članice engleske kraljevske obitelji, kćer princa Andrewa, princezu Beatrice i princezu od Walesa Kate Middleton

Dobro je poznato kako su modne kombinacije dama iz kraljevske obitelji uvijek u fokusu zanimanja medija.

Princeza Beatrice za humanitarno je događanje u Londonu organizirano za pomoć djeci koja žive u ratnim zonama, odjenula haljinu s potpisom Self-Portraita čija je cijena oko 420 funti (oko 3600 kn), a nosila ju je i na bdijenju za kraljicu Elizabetu II.

Riječ je o crnoj haljini sakou s donjim dijelom od šifona, a bezvremenski stil i klasičan dizajn čini je prikladnim za brojne prigode. Inače, zanimljivo je da ju je Kate Middleton nedavno nosila na Festivalu sjećanja u Royal Albert Hallu.

  • +3
Kate Middleton u haljini Self-Portraita Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS RADBURN / AFP / Profimedia

Supruga princa Williama, poznata po svojim modnim reciklažama, ovu je haljinu nosila i za TV događaj pod nazivom Party at the Palace za platinasti jubilej, 4. lipnja 2022.

Ova minimalistička haljina s tankim remenom dizajnirana je da izgleda kao da se radi o dva odvojena komada - elegantnom sakou i plisiranoj midi suknji s čipkastim rubom.

Kći princa Andrewa i Sarah Ferguson svoj je večernji look dopunila ukrasnom trakom s biserima, dodajući dašak glamura odjevnoj kombinaciji.

PRINCEZA U CRVENOM

Ni kiša nije mogla uništiti elegantno izdanje Kate Middleton

Pogledaj galeriju

Ova haljina je dostupna i u bijeloj boji.

Osnivač Self-Portraita Han Chong u ranijem je intervjuu rekao za Vogue: 'Pozitivna je stvar što žene sada imaju više izbora, a ne samo high street brendovi ili visoka moda. Dobra je poruka i da princeze nose haljine od 300 funti (oko 2500 kn) na velikim događajima. To me čini ponosnim.'

Inače, ovo nije prvi put da su se princeza od Walesa i Beatrice imaju iste odjevne kombinacije.

Obje su nosile verziju haljine The Vampire's Wife The Veneration.

Princeza Beatrice je na vjenčanju Ellie Goulding u katedrali u Yorku 2019. nosila haljinu od mješavine svile The Veneration.

Beatrice je svoju haljinu uparila s crnom trakom Justine Bradley-Hill i zelenom torbom Sienne Jones.

Kate je pak nosila vrlo sličnu verziju smaragdne haljine na večernjem prijemu u Guinness Storehouseu u Dublinu početkom 2020. godine.