Philippine Leroy-Beaulieu

Dva chic izdanja: 60-godišnja Francuskinja opet modno oduševljava

11.09.2023 u 20:52

  • +6

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: GUERIN CHARLES/ABACA / ABACA PRESS / PAUL MORIGI / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Najpoznatija po ulozi Sylvie Grateau u Netflixovoj hit seriji ‘Emily u Parizu', glumica Philippine Leroy-Beaulieu svojom pojavom uveličala je modnu reviju Ralpha Laurena, ali i muško finale US Opena

S ulogom marketinške guruice 60-godišnja Francuskinja slaže se i privatno, jer i lik Sylvie i ona vole se isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja. Navedeno je dokazala i na aktualnom Tjednu mode u New Yorku, a pojavila se na reviji čuvenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.

  • +44
Ralph Lauren SS24 Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Chic izdanje kreirala je dvobojnom haljinom bez naramenica, čiji dizajn savršeno opisuje modni minimalizam 90-ih, kakvom danas teže brojne fashionistice.

Njezin jednostavan, ali posve efektan izgled istaknula je parom statement naušnica plave boje, a i parom minimalističkih sandala.

Nedugo nakon revije ponovno je modno oduševila. Za muško finale teniskog turnira US Open ova chic Francuskinja osmislila je stajling koji odiše luksuzom, a taj je dojam ostvarila kombinacijom prugaste košulje i kremastih hlača s dodacima u smeđoj boji konjaka.

Zlatna kopča na odabranoj torbi otkrila je da je riječ o modelu s potpisom Ralpha Laurena, a svi komadi iz njezina stajlinga za US Open na savršen način prenose modnu filozofiju ovog čuvenog američkog dizajnera.