ELEGANTNA PLEMKINJA

Dugonoga ljepotica plave krvi osvaja profinjenim stilom

01.10.2015 u 08:43

Bionic
Reading

Aristokratkinja Beatrice Borromeo za jedno od prvih pojavljivanja u javnosti nakon vjenčanja odabrala je Armanijevu reviju na milanskom Tjednu mode

Već neko vrijeme mediji u stopu prate novu atraktivnu članicu monegaškog dvora, lijepu Talijanku Beatrice Borromeo, nasljednicu ugledne i imućne milanske aristokratske obitelji koja posjeduje Boromejsko otočje u jezeru Lago Maggiore na sjeveru Italije. Otkada je izrekla sudbonosno 'da' princu Pierreu Casiraghiju, inače nećaku princa Alberta III. i princeze Charlene od Monaka, doslovce prate svaki njezini korak.

Lijepa Beatrice Borromeo do sada je pokazala da neće zaostajati za elegantnim plemkinjama s monegaškog dvora, princezom Carolinom od Hannovera i njezinom lijepom kćeri Charlotte Casiraghi, koje su više puta proglašavane najbolje odjevenim damama.

Sretno udana Beatrice na Armanijevoj reviji plijenila je pozornost dugim nogama i velikim osmijehom, a što nosi nova kolekcija, pratila je iz prvog reda s prijateljicom Martom Ferri. Nije čudno da se profinjena Beatrice odlučila dati podršku upravo ovoj slavnoj modnoj kući budući da je nosila jednu Armanijevu i jednu Valentinovu vjenčanicu

Na reviji je pak nosila kratku bijelu haljinu A-kroja kojom je otkrila duge noge i kaput nježne nježno plave boje koji bi se zasigurno jako svidio i Kate Middleton.

Pastelne boje lijepo je nadopunila smeđim trendi cipelama s kockastom petom i torbicom u istoj boji.