MARION COTILLARD

Dugo nismo vidjeli ovako otkačene traperice: Slavna oskarovka oduševila izdanjem na crvenom tepihu

22.09.2021 u 13:30

Bionic
Reading

U povodu 69. izdanja filmskog festivala u San Sebastianu, glumica Marion Cotillard briljirala je na svim područjima. Za svoju glumačku karijeru osvojila je prestižnu nagradu Donastia, pokazala ekološku predanost dokumentarcem kojeg je sama producirala te nanovo potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih glumica na crvenom tepihu

Slavna Francuskinja nagrađena Oskarom već dugi niz godina modno surađuje s brendom Chanel čije kreacije redovito nosi na svečanim događanjima, što je i ovoga puta bio slučaj.

Dva mjeseca nakon Cannesa, 45-godišnja glumica svojom pojavom uveličala je novo izdanje filmskog festivala San Sebastian, na čijem je crvenom tepihu zablistala u izdanju kojim je dominirao nesvakidašnji model traperica.

  • +4
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: COOLMedia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz zavodljivu verziju Chanelove prepoznatljive jakne od tvida, Marion je kombinirala tamne traperice visokog struka,. a čiju je polovicu nogavica činio materijal tila.

Zahvaljujući njemu, njezino jednostavno izdanje u duhu modnog minimalizma izgledalo je posebno na crvenom tepihu, a pravila 'manje je više' držala se i po pitanju modnih dodataka koje je ovoga puta odlučila potpuno zanemariti.