FRANCUSKA LJEPOTICA

Dugo je nismo vidjeli: Laetitia Casta plijenila poglede zanosnim oblinama

09.11.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Manekenka i glumica Laetitia Casta u svibnju je proslavila 40. rođendan, a iako se rijetko viđa na svečanim događanjima svojom pojavom uveličala je predstavljanje blagdanski okićene robne kuće Le Printemps Haussmann u Parizu

Bivša Viktorijina anđelica navedenim povodom zablistala je u crnom od glave do pete istaknuvši mladolik izgled i zavidnu figuru u izazovnoj kožnoj haljini s potpisom popularnog mađarskog brenda Nanushka.

Laskav model haljine s detaljima gumba i trake oko struka, slavna Francuskinja nosila je uz predimenzionirani kaput od baršuna na dvoredno kopčanje, a crnim sandalama na remenčiće i jedinstvenom ogrlicom s motivom listova paprati kompletirala je svečano izdanje.

  • +9
Laetitia Casta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godine 2015., Laetitia Casta bila je na korak od udaje za Talijana Lorenza Durantea, koji je postao član njezine obitelji i bio blizak s njezino troje djece iz prijašnjih veza. No upoznavši Louisa Garrela, jednog od najboljih francuskih glumaca mlađe generacije, Laetitia je ubrzo 'promijenila ploču' da bi prošle godine u tajnosti izrekli sudbonosno 'da' na idiličnoj Korzici.

Tijekom godina bavljenja modelingom, Laetitia Casta krasila je više od 100 naslovnica magazina, a jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih ona je snimljena 1998. godine za magazin Rolling Stone kada je imenovana 'najseski ženom svijeta'.