NEOBIČNA KREACIJA

Dua Lipa u grudnjaku s rukavima zapalila publiku festivala San Remo

08.02.2020 u 11:01

Bionic
Reading

Posjetiteljima 70. izdanja talijanskog glazbenog festivala u San Remu srce je ubrzano zakucalo kad je u petak na pozornicu izašla pjevačica Dua Lipa

Lipa je za svoj naelektrizirani scenski nastup odabrala neobičnu modnu kombinaciju od koje zastaje dah, ne toliko zbog maštovite kreacije, koliko zbog činjenice da malo toga ostavlja mašti za volju, osim ako nemate fetiš na ženske bicepse i podlaktice.

Lijepa Kosovarka je nastupila u satenskom crnom grudnjaku i suknjici od istog materijala, a neobičnost ove kombinacije krije se u širokim rukavima njezinog grudnjaka, izrađenim također od crnog satena.

Iako su ljubitelji bicepsa i podlaktica ostali zakinuti ovim modnim izdanjem britankse pjevačice kosovskih korijena, nastup Due Lipe u San Remu urezat će se u pamćenje svim ljubiteljima dekoltea i utegnutih trbušnjaka.

Crne kožne čizme s platformama i visokim petama dodatno su naglasile ljepotu Duinih utegnutih nogu, a nestašna crna suknjica na trenutke je otkrivala i previše.

Svoje lijepo lice, ukrašeno tek sjenilom, rumenilom u boji breskve i sjajilom za usne, pjevačica je istaknula vezavši svoje platinasto-crne pramenove u elegantnu zategnutu pundžu.

  • +7
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia