NAGRADNJAČA

Dreft daruje haljinu brenda Kralj&Krajina

11.06.2014 u 10:29

Bionic
Reading

Kao čuvar boje i oblika dizajnerske odjeće tekući deterdžent za osjetljivo rublje Dreft daruje jednu od naših čitateljica haljinom hvaljenog dizajnerskog dvojca Kralj&Krajina.

Mladi dizajnerski duo Kralj&Krajina već je svojom prvom kolekcijom za proljeće i ljeto 2014. prikazanom na Dreft Fashion Weeku Zagreb u studenom prošle godine osvojio modnu kritiku i publiku. Komadi iz proljetno-ljetne bijelo-bež kolekcije ono su što svaka hrabra, moderna žena treba, ali i želi imati u svom ormaru. Djevojke je inspiriralo gradsko sivilo i iščekivanje proljeća i sunca. Ženstvena, elegantna, profinjena, a opet senzualna i seksi kolekcija mladih studentica TTF- a jednostavno je savršena za proljetne, ali i nadolazeće nam ljetne, vruće noći.

Zavirite u online shop brenda Kralj & Krajina ovdje: http://www.trendcy.com/designer/Kralj-Krajina

S obzirom da je Dreft osmišljen za stopostotno očuvanje oblika i boja te formuliran u skladu s potrebama osjetljivog rublja, daruje jednoj od naših čitateljica haljinu brenda Kralj&Krajina. Riječ je o haljini iz pobjedničke kolekcije kojom su Kralj&Krajina osvojile prvo mjesto na Dreft Next Generation natječaju za mlade dizajnere.

Nagradu je osvojila Milena Kasht

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.