MALA ŠKOLA UŽITKA

Dovedite pozu 69 do savršenstva

09.11.2012 u 09:54

Bionic
Reading

Rečenica 'vježbom do savršenstva' itekako se može primijeniti u seksu. Vrijeme je da naučite sve tajne poze 69 te da potom položite i praktični dio

O pozi 69 puno se priča i piše, ali zapravo ne voli je baš puno ljudi. Kako je pokazalo jedno istraživanje, i muškarci i žene često je doživljavaju prilično zahtjevnom i

zamornom. U prijevodu, 'puno truda za malo užitka'. No to je zapravo jako daleko od istine. Potrebno je samo ovladati određenim vještinama i onda ćete uvidjeti da famozna poza 69 može donijeti velike užitke. Pripremite se za malu školu užitka i dovedite pozu 69 do savršenstva.

Potpuno uzbuđenje
Izlaganje svog genitalnog područja partnerovom ili partneričinom licu u najmanju je ruku nepristojno. I vjerojatno je baš zbog toga super uzbudljivo i budi strasti u trenutku. Spoznaja da on ili ona ima vrlo detaljan uvid u vašu najveću intimu pali vatru strasti u oboma.

Uvid u detalje
Poza 69 posebno je dobra za žene. Zašto? Zato što muškarac ima pristupa i svim ostalim područjima osim klitorisu. To znači da može stimulirati i ostale dijelove ženske vagine, a što u ženi izaziva veliki osjećaj užitka.

Higijena
Treba li posebno napominjati da je higijena važna? Prije prakticiranja poze 69 tuširanje je obavezno!

Odgađanje užitka
Mnogim muškarcima je poza 69 jako erotična pa onda brzo ejakuliraju. Za partnericu to nije najsretniji trenutak pa mu dajte do znanja prije same akcije da se malo

Dobro se pripremite prije poze 69

suzdrži. Uostalom, dobro je da pustite njega da počne puno prije vas s poslom, a vi se kasnije pridružite.

Osjetljivi orgazam
I u pozi 69 muškarci lakše doživljavaju orgazam nego žene. Upozorite svog muškarca na to i skrenite mu pozornost da svakako drži ritam kada ga jednom uhvati, jer to je jedini način da se i žena vine u visinske užitke.

Osjetljivo područje
Žene također trebaju biti oprezne. Naime, njihova usta i zubi su na vrlo osjetljivom mjestu. Budući da i žene ponese zanesenost, moglo bi biti ozljeda na muškom osjetljivom mjestu i na to treba obratiti posebnu pozornost ako ne želite vidjeti muškaraca kako plače.

Položaj tijela
Ako želite da doživljaj poze 69 bude vrhunski, onda neka on bude na vama. U tom slučaju lakše ćete doći do orgazma, a kako žene teže dolaze do tog cilja, onda je sasvim u redu da položaj tijela bude takav da više odgovara ženi.

Zaposlite i ruke

Ženama može biti iznimno zamorno da cijelo vrijeme stimuliraju njegov penis isključivo ustima. Slobodno upotrijebite i ruke, jer time ne kršite nikakva pravila poze 69.

Udobnost
Izvođenje poze 69 zna potrajati, a položaji tijela često nisu udobni ni ženi, a ni muškarcu. Kako biste izbjegli nezgode i neudobnost, poslužite se jastucima i prekrivačima. Postavite ih tako da vam oboma bude ugodno i da možete izvesti sve trikove koje želite tijekom dugo vremena.