SREĐENA OD GLAVE DO PETE

Doris Pinčić ne skida osmijeh s lica: Pažnju plijenila u ženstvenoj kreaciji

03.07.2022 u 23:06

Bionic
Reading

I ove godine na jednom od naših najpopularnijih festivala zabavne glazbe voditeljska uloga je pripala već dobro uhodanom paru Dušku Ćurliću i Doris Pinčić koji su kao i obično oduševili svojim najavama i dosjetkama. Zadranki je to prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je potvrdila vezu s 13 godina starijim menadžerom Davorom Guberovićem objavivši njihovu zajedničku fotografiju na Facebooku

Na subotnjoj večeri, koja je bila posvećena Terezi Kesoviji pod nazivom 'Split pjeva Terezu' glumica i HRT-ova voditeljica pojavila se u svjetlozelenoj svilenoj haljini sa puf rukavima i prorezom koji je otkrivao njezine vitke noge. I ovog puta ostala vjerna modnom dvojcu Elfs (2015. je postala zaštitno lice njihove kampanje).

Za finalnu večer odabrala je dugu haljinu do poda. I dok je prvu večer imala raspuštenu kosu, u nedjelju navečer ju je vezala u nisku pundžu. Doris Pinčić cijelu kombinaciju je začinila prozračnim, ljetnim make upom uz decentni nakit - tanko prstenje u nizom tankih lančića oko vrata.

Zarazan osmijeh, sjaj i odlične modne kombinacije još ćemo viđati na Doris. Ranije je izjavila da joj se sviđaju upravo takve haljine koje ističu ženstvenost, a uz sve to su i jednostavne jer smatra da ženska ljepota na taj način može doći do izražaja.

  • +33
Finalna večer 61. Festivala zabavne glazbe Split na Prokurativama Izvor: Pixsell / Autor: Tom Dubravec