TOTALNO VRUĆE

Donosimo sočni ulomak iz erotske hit knjige 'U tebi'

17.04.2013 u 14:38

Bionic
Reading

Prelijep, bogat i moćan, Gideon Cross je san svake žene. Samo Eva može otkriti mračnu tajnu iz njegove prošlosti, ona je jedina koja ga može osloboditi. Glad i potreba, plamteća žudnja koja raste sa svakim novim dodirom, potpuno ih je usisala u vrtlog međusobne ovisnosti. Kada su razdvojeni samo jedan dan, i Gideon i Eva osjećaju prazninu i ništavilo. Njihova ljubav opasna je i opsesivna, ali i spremna na najveću žrtvu koja može otjerati sve demone...

Sylvia Day američka je spisateljica ljubavnih romana. Njezina trilogija Crossfire jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište.

Prvi roman trilogije Pred tobom, objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a autorica Sylvia Day zauzela je prvo mjesto na popisu Amazonovih najpopularnijih autora. U izdanju Znanja 12. travnja stigao je i drugi dio te fascinantne trilogije - 'U tebi'.

Ulomak iz romana 'U tebi'

Brzo sam udahnula kroz stisnuto grlo. Srce mi je od uzbuđenja brže zakucalo, kao fizička reakcija na strah koji je u potpunosti dolazio iznutra, a ne od Gideona, za koga sam znala da mi apsolutno nikada ne bi fizički naudio, niti bi me izložio opasnosti.

'Ponekad', rekao je promuklo dok me netremice palio pogledom, 'jedva da mogu disati.'
Možda bih se bila i oslobodila njegova stiska, da mu u očima nisam vidjela silnu čežnju i nemir. Osjetila sam onaj isti gubitak snage, onu istu ovisnost o nekom drugom za svaki dah koji udahnem.

Stoga nisam pobjegla, nego sam učinila potpuno suprotno. Nagnula sam glavu unatrag i predala sam se, a trnci straha nestali su kao rukom odneseni. Polako sam shvaćala da je Gideon bio u pravu kada je rekao da mu želim prepustiti svu kontrolu. Ta me spoznaja umirila
iznutra i ispunila neku potrebu za koju nisam ni znala da je imam.

Nastala je duga stanka, ispunjena samo njegovim disanjem. Osjećala sam da se bori s vlastitim emocijama i pitala sam se što ga brine, pitala sam se zbog čega je toliko rastrgan.

Otpustio je napetost dubokim izdahom. 'Što trebaš, Eva?'
'Tebe — miljama visoko u zraku.'

Pogladio mi je ramena i stisnuo ih, a potom mi je dlanovima klizio niz ruke. Prsti su mu se isprepleli s mojima i zatim se vrhom čela protrljao o moje čelo. 'Što je to s tobom i seksom u prijevoznim sredstvima?'

'Uzet ću te gdje god stignem', ponovila sam nešto što je on jednom rekao meni.

'Vjerojatno će proći cijeli tjedan prije nego što se opet budem mogla seksati, zbog mjesečnice.'
'Jebi ga.'
'To sam i htjela.'
Dohvatio je sako, ogrnuo me njime i izveo iz kabine.

Tportal i nakladnička kuća Znanje čitateljima poklanja i drugi dio trilogije Crossfire, 'U tebi', koji je u prodaji od 12. travnja.