NABIJENO EROTIKOM

Donosimo seksi ulomak iz erotskog hit romana 'Tvoja'

24.08.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Strastven i opsesivan odnos protagonista Eve i Gideona koji je opčinio čitatelje diljem svijeta nastavlja se u još uzbudljivijem nastavku 'Tvoja'

U trećem romanu serijala, odnos između Eve i Gideona dostiže novu razinu, a plamen strasti između njih dvoje sve je jači. Eva se razvija u snažnu i samouvjerenu ženu, a i Gideon se mijenja kao partner dostojan ove posebne heroine.

Serijal Crossfire američke spisateljice ljubavnih romana Sylvie Day jedan je od najuspješnijih serijala u žanru erotske fikcije ikada , a kod nas ga je objavila nakladnička kuća Znanje. Postavši u kratkom roku globalna književna senzacija, Crossfire je pokorio svjetsko izdavačko tržište. Prvi roman serijala Pred tobom objavljen u izdanju Znanja, najbrže je prodana knjiga u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books, a drugi nastavak serijala U tebi se dva tjedna nakon objavljivanja paperback izdanja u Velikoj Britaniji našao na vodećoj poziciji Amazonovih Top 100 bestselera, ispred J. K. Rowling.

Ulomak iz knjige 'Tvoja', trećeg nastavka serijala Crossfire
Sav se moj svijet sveo samo na njega. Na njegov dodir. Na zvukove koje ispušta.
'Sviđa mi se to koliko me želiš', rekao je promuklim glasom.
'Ne bih izdržao sam u svemu ovome.'
'S tobom sam, ljubavi’, uvjeravala sam ga, grozničavo pomičući usne ispod njegovih. 'Cijelim svojim bićem.'

Gideon me jednom rukom primio za potiljak, a drugom za struk. Nadvio se nad mene i namjestio svoju tvrdoću nad moju mekoću, svoj ud u moje međunožje, i zaljuljao kukovima. Zasoptala sam i zarila mu nokte u mišiće stražnjice, tvrde poput kamena.

'Da', besramno sam prostenjala. 'Tako si dobar.'
'Bio bih još bolji u tebi', preo je.

Gricnula sam ga za uho. 'Pokušavaš me nagovoriti da idemo do kraja?'
'Ne moramo nikamo ići, anđele.' Nježno mi je sisao vrat, od čega su mi prepone poludjele od gladi. 'Mogu. Počni ovdje.'

Roman 'Tvoja' treći je dio hit serijala Crossfire

Ponudila sam mu usne i uzeo ih je, nježno spustivši svoja usta na moja. Jezikom je prešao preko ruba, a potom uronio unutra, lizao i zadirkivao. Ukopala sam se u njegovo tijelo i zastenjala kada se pomaknuo da bi napola legao preko mene. Rukama sam mu klizila gore­dolje po leđima, a nogom sam mu se zakvačila preko kuka.

Donju sam mu usnu zahvatila zubima i mazila je vrhom jezika. Njegov je glasan uzdah bio tako erotičan da sam se navlažila. Leđa su mi se izvila kada mi je zavukao ruku pod majicu i dohvatio gole grudi te kotrljao bradavicu između prsta i kažiprsta.

'Tako si meka', mrmljao je. Ljubio me po licu, od usta do sljepoočnice i potom zakopao lice u moju kosu. 'Volim te dirati.'
'Ti si savršen.' Zavukla sam mu ruke ispod pasice trenirke i zgrabila ga za golu stražnjicu. Omamio me miris i toplina njegove kože, bila sam kao pijana od želje i žudnje za njim. 'Čovjek mojih snova.'

'Ti si moj san. Bože, tako si lijepa.' Spustio je usta na moja, a ja sam mu šakom zahvatila kosu i stegnula ga uza sebe omotavši noge i ruke oko njega.

Tportal i izdavačke kuća Znanje poklanjaju vam primjerke romana 'Tvoja', trećeg nastavka hit serijala Crossfire.